Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já vidím problém hlavně u té vlhkosti. Jednak to může mít za následek listnatý květy a hlavně pokud budou prorostlý, tak jako v kole minulém, je velké nebezpečí vzniku plísně a ta většinou bují uprostřed toho květu, takže není jednoduché ji včas odhalit.
Foto: Euforie 5. týden květu.
V sedmém týdnu sem při raní kontrole objevil plíseň na jedné z palic. Z toho důvodu byly zbaveny všech hlavních květů zhruba o tři dny před plánovaným datem. Dutch passion píše na svých stránkách, že Euforie by se měla sklízet v sedmém nejpozději v osmém týdnu, tak by to neměl bejt problém a nemělo by to mít zásadnější vliv na celkový high, myslím, že je všechno lepší než to nechat přezrát.
Pozn. na dalších palicích nenalezen ani náznak plísně.
Na zahraničních diskuzích sem četl zajimavé články o pěstování pod MH po celou dobu života rostliny. Našel jsem si pár setupu a uzvažuji, že z čistě experimentálních důvodů zapojím na půlku boxu 1x400w HPS určenou na květ a na druhou 400w MH. Co si o tom myslíte? Budu rád za každou připomínku.
a jede se dál... nepřináší mi to už nic nového proto tento seriál končím a případné další kolo zde nemá smysl publikovat, neboť by to bylo omýlaní stále jednoho a toho samého dokola..