Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KAžDý Má SWOJU PRAWDU....ALE KED NIEKTO HULí DWA ROKY A POFIE žE JE ZáVISLí OD HULENí..HE,HE......FAJčíM DOSť DLHO A NIGDY MI NEROBILO PROBLéM PRESTAť NA POL ROKA ,ROK,KUA...A VYSKúSHAL SOM FšELIčO A NIč MA NEOSLOWILO...VážENý VšETKO JE WO VASHOM PRáááSHKU..TOť MOJ NáZOR..
Tejden nehulte a máte po návyku.. Nechápu jak někomu nemůže stačit hulení a zkouší jiný hovadiny. Dyť hulení je skvělý, samotoný hulení.. Nic víc nepotřebuju. V životě bych se nestal perníkářem nebo tak. Když je co hulit tak ani nechlastám. Nesnášim totiž když si dám pivko a pak si zahulim, to sou dycky šílený mrdy.
no jo, podle me je hlavni to brat v klidu,je vprada ze kdyz hulis fakt moc kazdej den treba 3mesice, tak je jasny ze to telu neco udela a telo se s tim musi nejak vyporadat, a jak se s tim vyporada?
Návyk, na kávu, na sladké, na cvičenie, na sex..........
Človek si môže urobiť návyk na čo koľvek.
Aj kanabis ................keď ho človek pestuje, tak ho aj užíva.
Nervová labilita................nie je to isté ako pravá závislosť, ako z nikotínu, heroinu, alkoholu,
Iste človek, ktorý si pestuje túto plodinu, väčšinou degustuje tak, ako vínár svoje víno.
Áno vinárovi sa " nepripisuje závislosť, ani ľuďom konzumujúcich kávu!" -A............tieto látky návykové nie sú?
Napríklad , niekde sa kanabis viacej v živote prijíma ako čosi bežné, dokonca aj sa konope KOMPONUJE do výživy malých detí. Nerieši sa väzba mezdi človekom a konope, ktoré tu poznáme už 6 000 rokov!, ale naďalej s úctou konope prijímajú ako dar od Boha!
Indovia - Kým mladý muž nevyrastie do vekovej kategórie muža, nemá právo dymiť ČILAM, po dennej práci, spolu s mužmi,(nevyvinutá mladá myseľ) - veľmi zaujímavé, keďže konope sa pridáva aj do mliečných zdravých nápojov, ktoré môžu piť aj deti!
(asi menší obsah účinných látok)
Leta sem si rikal , ze na tyrave neni zavislost, jen psychicka, ale zacinam bejt nemile prekvapenej,nejde o me, ale to je fuc. Typka huli teprv 2 bo 3 roky ale huli bonga kazdej den, dost gecek. predvcirem si u me schovala tu plastovou vecicku,den na to ji chtela dychtive nazpatek ze si chce zahulit, ja na to ze ne. zacla silena serie scena brek navaly zurivosti volani kamosum ze si potrebuje zahulit a takovyhle modely. kdyz nehuli je fakt labilni ma navaly beznadeje vzteku place....fuj. zjistuju ze nevydrzi den bez skera, chci ji moc pomoct,je to moje slecinka, ale nevim jak. naka rada? ja hulim sice 8 let ale s tadytim sem se este nesetkal..esi mate naky zkusenosti tak sem s nima
jo ak ty fyzicky zavislosti: znam typka kerej dostaval horecky kdyz nehulil, takze v jontech asi naka latka na kterz bude zavislost je,treba to neni thc ale to je v celku fuk
zmrskank .. psychicka zavislost je zavislost. jak silna je zalezi asi na cloveku a na tom jaky k tomu ma sklony. pokud se ti slecinka projevuje takle, radit tezko .. rek bych ze na to celkem sednou oficialni odvykaci postupy, rady .. obecne zamestnat se jinejma vecma nez huleni, najit neco jinyho co dava smysl nez hulit a bejt zhulenej .. pokud sama nechce, nevidi nutnost .. tezko k tomu nekoho tlacit. takze bych zkusil zatlacit opacnym smerem, muze to vyvolat protitlak, pud sebezachovy a pod.
ad fyzicka zavislost .. je to celkem presne a dukladne prozkoumany. obecne vzato neni. vyjimky, kuriozity, anomalie sou a budou .. je to ale jako bys rek ze lidem roste sest prstu kdyz se narodi nejakej se sesti ..
Trava je navykova psychicky...takze si clovek rekne..pico ted bych si dal speka..to by byla pohoda..a je ciste na nem jestli si ho da nebo ne...Proste potrebuje silu vule..ja praktukuju uz nejaky ten rok ze si dam na tri mesice pauzu..(tohle delam jednou nekdy dvakrat rocne)..a kdyz uz si zahulim i kdyz zrovna nemam kurpauzu tak si vybiram prilezitosti..Ne ze jdu vecer na jedno s kamosem co ho vidim kazdy den..to neni prilezitost..jako jo ubalim zkourim ho ale nedam si..ale tak zase kdyz kamos slavi narozky to uz je jina..
Stop bitching around and do something useless..:-D
"byl jsem nervozni a citil jsem, ze ji potrebuju"tohle je kec! jak potřebuju? aby neměl absťák, kterej po MJ být nemůže?..
podle mě to není o závisosti, ale o osobním přístupu...Ja třeba když je po sezoně a mam toho dost tak si davám klidně denně, ale pak když dojde nemám problém klidně dva tři měsíce nehulit a věřte že bych to vydržel klidně napořad.....přechod na "tvrdší":V tom příběhu je to o tom, že PŘED něho donesli Diazepam a on si dal, sám by to nesháněl, ale bylo to o situaci a pak už rozhoduje jen síla Vůle, ne?
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Původní příspěvek od zmrskank Leta sem si rikal , ze na tyrave neni zavislost, jen psychicka, ale zacinam bejt nemile prekvapenej,nejde o me, ale to je fuc. Typka huli teprv 2 bo 3 roky ale huli bonga kazdej den, dost gecek. predvcirem si u me schovala tu plastovou vecicku,den na to ji chtela dychtive nazpatek ze si chce zahulit, ja na to ze ne. zacla silena serie scena brek navaly zurivosti volani kamosum ze si potrebuje zahulit a takovyhle modely. kdyz nehuli je fakt labilni ma navaly beznadeje vzteku place....fuj. zjistuju ze nevydrzi den bez skera, chci ji moc pomoct,je to moje slecinka, ale nevim jak. naka rada? ja hulim sice 8 let ale s tadytim sem se este nesetkal..esi mate naky zkusenosti tak sem s nima
jo ak ty fyzicky zavislosti: znam typka kerej dostaval horecky kdyz nehulil, takze v jontech asi naka latka na kterz bude zavislost je,treba to neni thc ale to je v celku fuk
k tvé slečně - nerad to říkám ale jestli nebude problém v tom že u ní kouření trávy (nebo taky klidně něco jiného) spustilo nějakou psychózu... tohle není normální "absťák" na brka..
znám lidi co hulí každý den, a když náhodou není tak třeba ani nejdou ven, jsou nasraní, nic se jim nechce.
Ale to popisuješ ty mi připomíná spíše absťáky bývalého kámoše co se zasekal na perníku..
a k těm horečkám - sorry ale to je prostě blbost, tedy rozhodně jako abstineční příznak. tráva možná může tlumit horečky (i když si to nemyslím), ale rozhodně její nekonzumace (to je slovo ) nemůže mít fyzické násedky
Zoltáne-aby ses s těma fyzickýma příznakama nedivil Pokud hulíš moc, tak to na organizmus samozřejmě působí i po fyzický stránce-při náhlým vysazení po dlouhým hulení já osobně něco jako poruchu termoregulace pociťuju-o poruchách spánku mluvit nemusím a ještě se mi zdá, že mám při vysazení potíže s rovnováhou-o celkkové tělesné slabosti asi taky mluvit nemusím...
Původní příspěvek od Pavlik Zoltáne-aby ses s těma fyzickýma příznakama nedivil Pokud hulíš moc, tak to na organizmus samozřejmě působí i po fyzický stránce-při náhlým vysazení po dlouhým hulení já osobně něco jako poruchu termoregulace pociťuju-o poruchách spánku mluvit nemusím a ještě se mi zdá, že mám při vysazení potíže s rovnováhou-o celkkové tělesné slabosti asi taky mluvit nemusím...
hmm, tak asi to bude inviduální. tak třeba celkovou tělesnou slabost já spíše mívám když hodně hulím - tím myslím od rána do večera jednoho špeka za druhým. když celý den nehulím (což poslední dobou bývá častěji) tak si připadám po fyzické stránce určitě více fit.
no a poruchy spánku budou spíše psychického rázu, taky se mi to občas stane. když jsem "vysadil" (podstatně omezil hulení) tak jsem s tím měl problém, ale asi po 14 dnech jsem zase spal normálě.
Ale to je asi opravdu hodně individuální.