Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heh, to je dost těžký říct, kolik špeků z jedný kytí, páč je kytí a kytí a špek a špek, že... Kdybych to nějakým způsobem aproximoval (čistě dle mejch zkušeností), tak hodně...
Moje rada zase zní nech tomu volnej průběh, když enbudeš mít chut nekuř, když trochu jo tak si dej, pozvolna se prohulíš do krásných stavů, které ti bude leckdo závidět...
To Euro-tele: Dalajlama někde říká, že se setkal vícekrát s lidmama pod vlivem drog a že má pocit, že je drogy připravujou o určitej stupeň rozlišování .. a pak ještě, že Vnitřní duchovní růst se má uskutečňovat pomocí vnitřních a ne vnějších prostředků .. převedeno na fyziku .. zdánlivě běháme na 9 Voltů, protože furt něco řešíme, ospalost malátnost a tak .. dás si špeka a jedeš na 48 Voltů .. ovšem pouze nějakou dobu, pak si deš ubalit znova hihi .. a co s tím ?.. na dálným východě, středním východě, kmeny v africe i ndiáni v americe měli marihuanu a drogy vůbec vychytaný v tom, že je někdo zasvěcoval, pročišťovali se několikadenníma rituálama a využili všechno dostupný pro co nejlepší kvalitu stavu a pro Poznávání .. na západě jsme tak degenerovaný, že "šipku" jménem drogy zneužijeme pro ještě intenzivní požitek těla (zvýrazněnej sex, vyžraná lednice, nesmyslný neovládání se při záchvatech a výbuších všelijakých pubertálních emocí atak podobně .. jestliže se Vám to zdá příliš kritické a negativní tak jen a pouze konstatuji, že potenciál je v nás a že kytky vyvolávají naší Životní sílu proti gravitaci .. toť vše .. každej má co chce tak co stim .. hehe
Euro: ale jo, k tematu to sedi uplne...
Je to presne o tom proc a za jakym ucelem konopi uzivame a co si z nej a jeho sily bereme do bezneho zivota. Zda nas dokaze obohatit, ci nedokazeme rozpoznat jeho moc a pak hledame jen a jen ty pozitky tela, jak trefne zminil imyou.
Ale nic neni tak cernobile, jak tu popisuji.
P.S. ani ty pozitky telesne nejsou tak k zahozeni ale nemelo by to byt JENOM. Pripravis se potom o mnoho a mnoho pozitivniho, co konopi dokaze cloveku dat.
požitky těla?! já teda neznám nikoho kdo by si šel zahulit s tim, že se pak těší jak vyžere ledničku, to žraní je spíš vedlejší účinek dle mě
a jinak, myslim, že drtivou většinu huličů právě ty nekontrolovatelný záchvaty smíchu a ta sranda co u hulení ve více lidech je, na tom tak baví
jestli už se nedokážete smát, tak je mi vás docela líto
nektěří tady neustále mluví o nějaký svobodě mysli, či co, moc to teda nechápu, (myslim že určití lidi kolem toho dělaj zbytečný pozlátko. který neni na místě svobodnou mysl mám už hodně dlouho a nikdy sem na to nepotřeboval hulení, nejlíp si stejně popřemejšlim když nejsem zhulenej, vono takový to myšlení ve zhulenosti, je stejně celkem o ničem, protože jak je známo každej hulič dokáže ve zhulenosti přemejšlet na naprosto banálníma věcma a udělat z toho problém světa
hulení je pro mě spíš něco jako životní styl, názor, víra či cesta (no dost divný přirovnání) ale tak to vidim, baví mě ta pohoda, ta radost a to sblížení s přírodou, když dělám všechno pro svý kytky a když pak vychutnávám plody celoročního snažení
jen doufám, že mi ta sranda a ten smích vydrží stále (i když už to neni jako ze začátku po 9ti letech hulení se smělu stále a rád
pokuď někomu připadá, že když se lidi sejdou, zahulej, zasmějou se, pokecaj o věcech a hlavně maj dobrou náladu a jsou v pohodě, že je to plejtvání potenciálu hulení, tak mě to teda nepřijde, ba naopak
omluvám se, protože k tématu je to mimo mísu, ale nedalo mi to
Těžko říct jestli děláš dobře,ale je to tvoje právo.Ale já na tom byl ze začátku stejně.Tráva má totiž obrácenou odolnost to znamená že čím víc hulíš tím mín toho potřebuješ ,tvoji kámoši už asi maj něco za sebou.........
Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu
Podle me zkusenosti je nejdulezitejsi pri prvni hulbe nalada a okoli. Muj kamos me zhulil jako prase a trval na tom, aby jsme se sli projit do parku. Sli jsme pres cely mesto a ja mel pocit, ze se na mne kazdej diva a bylo mi to mirne receno neprijemny ( mel jsem napr. pocit, ze me kazdou chvili prejede auto atd.). Pak jsme asi tak dve hodiny sedeli v tom parku ... a ja si toho fakt moc neuzil. Domu jsem prisel totalne na sracky a probral jsem se z toho az pozde v noci...
... druy den u nas nikdo nebyl doma a ja jsem si rek, ze dohulim ten zbytek a necham toho ( prece to nevyhodim, ze? ). Zahulil jsem jedno sklo, sednul jsem ke komplu a prozil jsem ty nejlepsi chvile svyho zivota )
Pouceni z toho plyne, ze aby to pro tebe bylo vono, musis hulit v prijemnem prostredi a dobry nalade...
Dnes jsem mel ve skole s kamosem cely sklo, ani to se mnou nehlo... Mozna ze od toho hodne ocekavam, ale ted jsem v jadru problemu, neda-li me to to co od toho ocekavam, je to pro me zbytecna vec, ktera me bude jeste k tomu kazit zdravi. Takze The End
Chlape nevzdávej se tak lehce páč jinak příjdeš o opravdu krásné chvíle v životě
Sežen si poradny skank smotni si brčko a vyhul si jej, opakuj do té doby než se pořádně zhulíš, pokud to nepomůže sežen si ještě víc skanku a udělej z něj pořádný mlíko a pro jistotu jej vypij sám, jestli ani to nezabere tak seš asi nějakej robot nebo nevím
Ještě je tady další, poslední možnost a tou je hashish, ten stoprocentě musí zabrat!
Másis si to poradne umet uzit nic vic a jestli to je ze zavcatku tak par speku vydrzis úpak to musi prijit me to nedelalo niic na poprvy a napodruhy pak uz jo a po 2mesic to uz byly brutality a kdyz t to nechutna tak to nehul nikdoo te nenuti
2E-t: hele ono vážně záleží na tom prostředí. škola podle mě není to pravý. jestli letos pěstuješ, tak pokračuj a až si to na podzim zahulíš tak uvidíš jestli ti kytičky něco dají.
moje první zkušenost s jointem byla příjemná. bylo to v parku, pod stromem, svítilo sluníčko, přítelkyně to ubalila a společně jsme to vykouřili. pamatuju si jak jsem potom vstal a procházel se mezi nejnižšíma větvema stromů a zažíval velice příjemný opojný pocit. tenkrát to byla venkovka a nikdy na to nezapomenu.
osobně si myslím, že si k tomu co kytky dávaj musí každý najít svojí cestičku a tu mu nikdo nevyšlape.