Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim pekne ,ze ty jsi tu shopaa mix nezastipl ojojoj.jestli chces tento rok mame novy shopa mix dozrava pulka zari ,jestli chces poslu ti par seminek .
Pozdrav tobě :-) jak jsem psal výše, chtěl jsem vidět co umí. Vypadá sympaticky, jen škoda náchylnosti na svilušky :-( Příští rok-pokud budu mít svolení k pěstu, ji rozhodně zasadím dříve a zkusím dle rady zaštípnout :-) díkec, ať se daří, pic W.
Zdárek, tak jsem byl omrknout po čtrnácti denní nepřítomnosti kytky a jak správně předpovídal alko, navštívila mě plíseň- přesněji řečeno Shopaa Mix. Postížené místo jsem vystřihl a ještě odebral šišku na košt. Shopaa Mix a Mr.Nice vidím na týden, Mazara a Sweet Dream na 14 dnů.