Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mel jsem 6 kousku ze semen - dnes uz je jasne, ze jsou tri samci a tri samice. To je myslim dobry prumer
Je zajimave, ze u tohoto modelu (Cloud#7) lze zrejme rozlisit samce od samic i podle velikosti. Troufam si tvrdit, ze samice jsou MARKANTNE (CCA 30%) vetsi nez samci.
Mate nekdo podobnou zkusenost ?
u herera to bylo evidentni podle strawby..a samci byly cca o 30% VETSI nez samice...nemyslim tim vyssi..takze to prawidlo asi nebude..ale mel sem kyselou pudu.
podle habitu by měly být samice rozložitější s větším počtem pater při stejné výšce nez samci, no nevím. Hlavně abys nevyhodil samice a nenechal samce (30% do šířky=samice, do výšky=samec).
dnes uz nemam pochybnost o samcich ! Perfektne viditelne pylove vacky (koule) u trech nizsich rostlin. Naopak vubec zadna znamka vacku u zbylych trech rostlin - ale nadherne fousate palicky. Tedy pravim - urcite jsou u tohoto modelu samci mensi a pomalejsi v rustu.
Ale stejne diky za feedback...
jo a vcera jsem dostal original "cosi" importovaneho z NL - 100% indoor - zhulil jsem se s maminou jak prase (to jsem jeste nezazil) z jednoho 2g čilumu - bylo to celkem hnusn - jsem zvykly na sve pohodove modylky a tendlecten nasup me doslova rozmasiroval na hadry (20min paralyza a tak..) - jestli ten Cloud bude stejna pecka, tak nevim, jak to budu kourit - zase takovej nasup mi nevyhovuje. Mam rad pohodicku, veselo, kreativitu a slast. Mam strach, ze me muj indoor vypece. O stav velmi blizky bezvedomi nestojim...
Mozna jednoprdovka ?
uvidime za nejakej ten tejden...
1.
Hele lidi pomozte mi. Mam strach z mejch kytek nejen z toho , ze je to tri nedele v kvetu a listy ktery sem vodstranil, tak me uoplne zabijej, neda se to hulit.
2.
co je pro me dulezitejsi: dve kytky z celkovejch 4 se jevej jako samice a samec v 1 .KURVAA. poradte jak se knim mam zachovat. Dozatim sem pinzetou vyndaval ty samci a samici v1. Na nisich vetvych nejsou samci a na vyssich samici, to ne. Oni rostou v jednom, nevim jak to mam popsat. Pri tom sou tam velky palky, nerozumim tomu. Jako normalne to prorusta, ale ... poznal sem to podle toho, ze na blizne vidim, jak z ni trcej 3 chloupky a sou tam samci opilovaci pestiky, cely je to v dvou velkych okvetnich listkach. predem dik za rady.
Jaxe pozna ten hermafrodit?? A je to zalezitost jenom urcitejch modelu nebo je to obecnej problem?? Mam Skunk no.1 , seminka z holandu, hrozi mi to taky??
Ty wole,tak to je mazec..Takova kyticka to uz je anytHinG...Kuwa do tech zasranych lidi,co si neumej udelat svoje..At poznaj co to da prace(celkem) a at neserou praci jinym....