Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caute, jestli to tady vubec nekdo sleduje , tak sem hazu nejake fotky te prvni kytky SAD. roste, sice pomalu,ale roste a ostatni uz se taky trochu rozbihaji. akorat se mi udelali zase nejake fleky na listech. mozna malo dusiku. zkusil sem to vyfotit, ale moc na te fotce videt nejde.
zdarte, jestli to nekoho zajima tak kytky budu dnes prepinat na kvet. zitra je uvazu a ohnu. mozna sem je uz nechal trochu prerust, ale kdyz je poohybam tak to bude myslim v pohode. Jinak osazenstvo je 2x SAD 1x Noname.
Zdarek..tak kytky sem prepl dost pozde, tak mi celkem prerostly..nechtel sem je nechat trapit se ve skrince, tak sem ty 2 S.A.D dal ven a noname sativu na balkon. Venku sem jim udelal takovy pristresek uvidim jak se jim bude ted venku darit. Byly uz par dni na 12/12 a asi zacaly kvest. Snad se jim bude venku libit. Pristi kolo urcite za nejaky cas pojedu. Myslim, ze sem se z chyb poucil, tak dalsi kolo se uz musi povest
Zdarek, presazoval sem to vcera a pridal k nim jeste 3x Automazara. ten pristresek je urceny k tem automazarum, kdyz jsou jeste male, aby je neponicil dest nebo tak, ale je mi jasne, ze z boku by jim to dalo stejne zabrat akorat sem je tam jeste nemel, tak sem tam dal ty vetsi no. vcera sem je ale vymenil a az budou vetsi, tak ten pristresek oddelam uplne.