Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi, děkuji za K+. Potěší to. Jo jo, flek je opravdu super, doufám, že zustane neobjeven. Na místo svítí od rána od 8 do 18 do večera slunko, takže uplná ideálka.
Jinak SHAMAN teď valí jak z vody, už dosahuje pomale výšky 140 cm. Zdá se, že z něj vyroste pořádná potvora
...dnes kytky dostali dávku Biobizz Grow 3ml/L a byly prolity každá +-10 litry vody. Dále jsem odstranil uschlé a žluté lístky a hlavně jsem prokypřil půdu, což mi připadá jako duležitá věc.
Zdravím komunitu groweru! Dnes jsem byl ohlédnout políčko, protože jsem měl starost, zda-li se něco nestalo s kytkama při bouřce, protože u nás byl silnej vítr a padlo i pár krup. Kytky jsou zdravé, bez známky nějakého poškození.
..dnes jsem jim pustil trošku žilou. Dal jsem každé 5 litrů vody s hnojivem biobizz grow v množství 3ml/1L. Kytkám se daří parádně, rostou velkým tempem, hlavně Frisian Dew a Shamany a i White widow, ostatní takový rustový potenciál neukazují, ale rostou také...
Automaty jsou v plném květenství, bohužel nevím, kdy přesně jsem je zasadil, ale bylo to +- začátkem června. Už začínají žloutnout listy jak si kytky vytahují z nich poslední potřebné látky a živiny, takže myslím, že nebude dlouho trvat a už nějaké sklidím.
<<Snad se Vám moje úsilí a práce líbí, moc mě těší K+ od vás, děkuji všem, kteří sledují! AVICII
...Zdravím všechny ostatní pěstitele. Musím naštěstí zaklepat, že bouřka s kroupama a pořádným vítrem přes nás přešla bez nějakých větších škod. Doufám, že i ostatní máte takové štěstí a máte kytky v pořádku! Co dále dodat? Kytky rostou jak z vody, dnes večer dostanou pořádnou zálivku, počítám tak +-10 l každá.
<<Passion #1 - Dutch Passion
<<Passion #1 - Dutch Passion
Pokuď se mi to nezdá a zrak mě nešálí, tak kytka začíná nakvétat, což je celkem i brzo, ale lepší dříve než později. Kytka má +-150 cm.
Zdravím, i nadále u nás panují vysoké teploty, zdá se ale, že kytkám to vubec nevadí, akorát musím více zalévat. Kytky mi dělají radost, rád se na ně chodím dívat jak rostou a jak se jim daří.
Tak jsem tu s novým updatem! Kytkám se daří, sice počasí není na ně ideální, byly tu u nás silné bouřky, pak teploty kolem 40 stupnu, ale už je to fajn. Včera jsem přihnojil fish-mixem, dnes se ještě chystám oholit spodky, ať to kytku zbytečně nevysiluje.