Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě jsem vyhrabal fotky AF Somanga. Abych to nějak uzavřel a ohodnotil... Vzrůstem to asi nějak moc velké rostliny nebudou,ale co se týká kvality ať už vůní,chutí a objemem palic je to docela solidní odrůda a já byl a jsem velmi spokojen... Sklizena byla 29.7. a myslím že jsem docela vychytal období pro její růst.
A teď fotky dnešní. Většina rostlin už je docela dost nakvetlá,jen Jacky White a Belladona ještě moc ne. Ty dvě jmenované ještě jednou pohnojím na růst a zbytek už pomalu na květ.
Belladonna- Velikostně je to asi to co jsem chtěl,nechtěl jsem ať je to moc vysoké ,tak jsem zastřihoval a zastřihoval...
Hnojil jsem jen asi třikrát a jen ze zbytků co zbyly v konvici po těch v kýblu. Myslím,že nebylo ani moc potřeba,stačilo to jen vykopat díru a vysypat substrátem. Na květ tomu ale asi dám více.