Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 22x Super Silver Haze pod GROW-MAX 250W (SOG)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
zubb
Nový Člen

Karma uživatele zubb - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

HEZKY PĚST
JINAK TIPNUL BYCH SI TAK 185 G

Old Post 14-07-2013 v 21:31 PM
zubb je offline   Profil uživatele zubb   Find more posts by zubb   Foto galerie člena zubb   Click here to Send zubb a Private Message   Add zubb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jumanji
Nový Člen

Karma uživatele Jumanji - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

179.2G

Dobru chut!

Old Post 16-07-2013 v 14:08 PM
Jumanji je offline   Profil uživatele Jumanji   Find more posts by Jumanji   Foto galerie člena Jumanji   Click here to Send Jumanji a Private Message   Add Jumanji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

Přišly mi nový hnojiva JIDB

Koupil jsem si ten velkej set StarterKit ALCHEMY v1.2:

"Jako klasický StarterKit obsahuje sadu všech 3 složek "JUNGLE indabox" (3+1L) a navíc: vitality booster Jungle-V 250ml pro přípravu 2 750ml listového postřiku mykorhizní přípravek Jungle-M pro přípravu 8L roztoku k inokulaci substrátů Trichodermou 250ml přípravku pH UP, 250ml pH DOWN 100ml kalibračních pufrů 4 a 7 (lze ředit 150ml dest. vody pro získání 250ml pufru) a jako dárek: digitální pH metr - manuál ke stažení digitální EC metr - manuál ke stažení Dále je přiložena odměrka na 100ml graduovaná po 2ml, míchací tabulka se základními pěstitelskými pokyny, podrobný návod k používání a údržbě měřících přístrojů, návod k používání přípravků Jungle-V,M."

A to vše za 1960,- Kč ale koukám, že jsem to stihl jen tak tak a teď už mají vyprodáno

P.S.: Již brzy přidám výsledek tohoto kola.

Old Post 19-07-2013 v 16:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Takže sečteno a podtrženo....

Z 21 rostlin, které byly započítány do tipovačky daly hodně slabých 177g. Asi je vám jasný, že s tímhle výsledkem prostě nemůžu být spokojený. Z té jedné zlomené rostliny, která byla "sklizena" předčasně bylo 8g, takže dohromady tohle kolo 185g. Ale genetika je to víc než luxusní, rozhodně jí pojedu co nejdřív znovu!!!

Alespoň je vidět, jak byl můj tip úplně mimo a jak byly vaše tipy povedený a to i přesto, že já jsem viděl na vlastní oči, kolik toho je a vy ne

VÝSLEDKY TIPOVAČKY:
1. 2echy: 176 g (-1 g)
2. Jumanji 179,2 g (+2,2 g)
3. salinder 188 g (+11 g)
koles 166 g (-11 g)

Pokazil jsem toho zas spoustu, tak se to pokusím v příštím kole zlepšit. Zredukoval jsem plán na příští kolo a místo 20ti kytek pojedu "jen" 16. Zase nechci jet moc dlouho na růstu, tak hlavně proto. Věřím, že mi k lepšímu výsledku pomůže i nový set hnojiv JIDB a profi "dohled" nad dalším kolem.

Mějte se a smějte se

Old Post 19-07-2013 v 23:25 PM
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Jak tak dlouhodobě pozoruji výsledky s SSH, tak největší výnosy jsou u menšího počtu kytek na plochu, aby se využily i bočáky. Na metrovou plochu max 9ks, tady asi platí, že méně je více. Dokonce rekord vede pěst, čtyři kytky na metrové ploše a 2x150W HPS a skoro 420. :-)

Grow Max 150W

Old Post 20-07-2013 v 20:22 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od Bárt
Jak tak dlouhodobě pozoruji výsledky s SSH, tak největší výnosy jsou u menšího počtu kytek na plochu, aby se využily i bočáky. Na metrovou plochu max 9ks, tady asi platí, že méně je více. Dokonce rekord vede pěst, čtyři kytky na metrové ploše a 2x150W HPS a skoro 420. :-)

To asi jo
Ono je to dost poznamenaný taky tím, že jsem to rozjížděl na ploše 0,3 m2 a všechno bylo podřízeno tomuhle malýmu prostoru a pak jsem to najednou přemístil do 1 m2. Kdybych býval koupil stan hned, tak bych zvolil jiný květníky a trochu jinej postup a třeba by to dopadlo taky trochu jinak, ale na to se samozřejmě nehraje

Old Post 20-07-2013 v 20:30 PM
2echy
Stálý Člen

Karma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% PěstitelskáKarma uživatele 2echy - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Zdar!koukám že jsem se fakt parádně trefil!!a to s vážením nemám vůbec žádnou skušenost...dík za k a ať to šlape!!

Old Post 21-07-2013 v 11:02 AM
2echy je offline   Profil uživatele 2echy   Find more posts by 2echy   Foto galerie člena 2echy   Click here to Send 2echy a Private Message   Add 2echy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás