Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Poprvé 400W Dark Street II 90x90x160
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
growluk
Stálý Člen

Karma uživatele growluk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od 1filantrop1
Ahoj growluku,

Na všetky dotazy si už dostal odpoveď, s ktorými súhlasím. Čo sa týka predradníku, rozhodne by som skúsil elektronický prepínateľný predradník, ktorý síce drží svoju cenu, ale rozhodne snimi budeš spokojný.
Ja osobne som si zakúpil z GrowGo EBL a som úplne spokojný, a ako pozerám, majú ho práve v akcii (ja hlupák som ho kupoval za plnú sumu) http://www.growgo.cz/elektronicky-p...bl-p-10985.html
S prehrievaním problém nemám a chod má o dosť tichší, ako klasické. Pre mňa obrovská výhoda, že môžem použivať MH na růst a HPS na květ - čiže si to môžeš kombinovať a predradník stým nemá problém.

Prajem veľa šťastia

Ok zapřemýšlím děkuji za radu

Old Post 03-04-2013 v 15:30 PM
growluk je offline   Profil uživatele growluk   Find more posts by growluk   Foto galerie člena growluk   Click here to Send growluk a Private Message   Add growluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

Prosím o radu: Zalévám vodou s PH 5,8 a na výtoku mám 6,3-6,9PH co stím? Zkoušel jsem zalévat PH 5,4 ale nepomohlo to :-/

Old Post 08-04-2013 v 12:34 PM
growluk je offline   Profil uživatele growluk   Find more posts by growluk   Foto galerie člena growluk   Click here to Send growluk a Private Message   Add growluk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

No jesli ti voda stoji v podmiskach tak je to jasny musis to prolejt tak ze co protece potece pryc pak by se to melo zacit pomalu rovnat ale pokud to prolijes a vitece ti z toho voda s vysokym ph kterou nechas v podmisce tak se tam zase vsakuje spatky a tim padem ph moc nesrazis.

Old Post 08-04-2013 v 12:53 PM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluk
Stálý Člen

Dotaz Příspěvek č. 36

Tak dnes 12den květu

Vůbec nerostou podle mých představ
Jsou to takové košťátka ale moje

Nějaké rady nebo připomínky?
Jsem vděčný za káždý názor

Naposledy upravil growluk 12-04-2013 v 09:00 AM

Old Post 12-04-2013 v 08:18 AM
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

2

Old Post 12-04-2013 v 08:20 AM
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

3

Old Post 12-04-2013 v 08:22 AM
growluk
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Tak už mi to hlava nebere včera jsem prolil kytky každou 8 litry vody s upraveným PH na 5,7 a na výtoku je stále 6,7

Nějaká rada???

Old Post 13-04-2013 v 09:53 AM
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

čau growluku, Astronaut ti výše psal, že ti nesmí stát voda v misce. Já s ním naprosto souhlasím. Při zalévání kokosu ti musí protéct cca. 20% zálivky spodem květináče a pak pryč, jinak se ti začnou usazovat zbytky hnojiv v substrátu. Používání misek při pěstování v kokosu se mi proto jeví jako krajně nevhodné, spíše bys potřeboval nakloněnou rovinu cca 1-2% spád a vodu zachytávat do kýble nebo tak. Tohle řešení ti ušetří jak spoustu času, tak i spoustu problémů.
Abych to shrnul, musíš kokos fakt důkladně zalívat až do protečení a musíš zalívat každý den. Jednou ti proschne a je to v p..i. Toto mám vyzkoušeno, takže žádné plky.
A ještě jedna věc.... do kokosu se leje 5,8. Nesrovnávej Ph tím, že tam budeš lít 5,2 nebo podobně, tím to akorát rozházíš ještě víc.
ať rostou
PS: Netvrdím, že se kokos nedá přelít, ale když ho zaleješ 1-2* za den do protečení, tak ho prostě nepřeliješ. Zkrátka se toho neboj a dej jim dostatek vody. Já například dávám na jednu kytku pod 600Wsodou minimálně 1litr denně, podotýkám minimálně.(20 kytí celkem)

Old Post 15-04-2013 v 12:59 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

Connoisseur:

Prosím tě a jak máš velký květináče??Jedu taky kokos v 6,5l květináči jsem ve 20 dnu 12/12 a kdybych tam lil litr vody každý den tak mi půlka vyteče.. Já zalévám 0,6l 3x do týdne(7 dní) 2x hnojky,1x čistá voda + enzym.. A ješte ani jednou jsem nezaznamenal že by mi to vyschlo..

Old Post 15-04-2013 v 15:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

tak co? dojel si to? naky zavery?

Old Post 15-06-2013 v 14:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-04-2012 - 400w-dark street 60 - 24 odpovědí
23-12-2011 - Můj Dark Street II 60 - 1 odpovědí
14-01-2012 - Můj Dark Street II 90 - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás