Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na všetky dotazy si už dostal odpoveď, s ktorými súhlasím. Čo sa týka predradníku, rozhodne by som skúsil elektronický prepínateľný predradník, ktorý síce drží svoju cenu, ale rozhodne snimi budeš spokojný.
Ja osobne som si zakúpil z GrowGo EBL a som úplne spokojný, a ako pozerám, majú ho práve v akcii (ja hlupák som ho kupoval za plnú sumu) http://www.growgo.cz/elektronicky-p...bl-p-10985.html
S prehrievaním problém nemám a chod má o dosť tichší, ako klasické. Pre mňa obrovská výhoda, že môžem použivať MH na růst a HPS na květ - čiže si to môžeš kombinovať a predradník stým nemá problém.
No jesli ti voda stoji v podmiskach tak je to jasny musis to prolejt tak ze co protece potece pryc pak by se to melo zacit pomalu rovnat ale pokud to prolijes a vitece ti z toho voda s vysokym ph kterou nechas v podmisce tak se tam zase vsakuje spatky a tim padem ph moc nesrazis.
čau growluku, Astronaut ti výše psal, že ti nesmí stát voda v misce. Já s ním naprosto souhlasím. Při zalévání kokosu ti musí protéct cca. 20% zálivky spodem květináče a pak pryč, jinak se ti začnou usazovat zbytky hnojiv v substrátu. Používání misek při pěstování v kokosu se mi proto jeví jako krajně nevhodné, spíše bys potřeboval nakloněnou rovinu cca 1-2% spád a vodu zachytávat do kýble nebo tak. Tohle řešení ti ušetří jak spoustu času, tak i spoustu problémů.
Abych to shrnul, musíš kokos fakt důkladně zalívat až do protečení a musíš zalívat každý den. Jednou ti proschne a je to v p..i. Toto mám vyzkoušeno, takže žádné plky.
A ještě jedna věc.... do kokosu se leje 5,8. Nesrovnávej Ph tím, že tam budeš lít 5,2 nebo podobně, tím to akorát rozházíš ještě víc.
ať rostou
PS: Netvrdím, že se kokos nedá přelít, ale když ho zaleješ 1-2* za den do protečení, tak ho prostě nepřeliješ. Zkrátka se toho neboj a dej jim dostatek vody. Já například dávám na jednu kytku pod 600Wsodou minimálně 1litr denně, podotýkám minimálně.(20 kytí celkem)
Prosím tě a jak máš velký květináče??Jedu taky kokos v 6,5l květináči jsem ve 20 dnu 12/12 a kdybych tam lil litr vody každý den tak mi půlka vyteče.. Já zalévám 0,6l 3x do týdne(7 dní) 2x hnojky,1x čistá voda + enzym.. A ješte ani jednou jsem nezaznamenal že by mi to vyschlo..