Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau mam dotas co delat kdyz mam vodu z ec 0,6-7 z kohoutku a jedu prvni bubbler nemuzu dolit hnojky. Ty mi to zvrdly 1,23 ph mam 5,3-5. Naka rada pestovat jen ve vode klony mam sve dik vsem a da se skladovat naredene hnojiva a jak dlouho. ? Slysel jsem ve tme a 2 dny. Po namichani vim nechat odstat aspon den rikala
Zdar, pokud chceš jet hydro, tak bez reverzní osmozy to nedáš. Naredena hnojiva neskladuj!
Před namichanim nech odstát vodu, ne po namichani!
Ať se daří.
Zdracek Na michaniam odstatou.vetl jsem naky diskuze ze aji po michani.odstat voda je sanozrejmost. Stebou jsem cetl taky nake veci docela zde tady ctu neco .mate vychytnae. Mno mrknu na to musi byt nak zbytecne draha ?
Chci se zeptat koukal jsem na roztoky na zvyšování a snižování ph vody. A chci se zeptat nasel tri druhy : ph -rust,ph +rust a kvet, a pote jen ph - kvet jaky mam koupit? Mam v tom zmatek. Nebo mám použít ty krystalicke od GH
Naposledy upravil Rudibench91 30-05-2018 v 20:08 PM
Údajně od GH jsou vhodný i pro organiku, jinak casteji se používá minus na snižování, některý hnojky si to upraví samy, záleží dost i na kvalitě vstupní vody. PH - je kys. Dusičná , zdroj dusíku a proto je vhodnější na úpravu během růstu, pH - květ je kys. Fosforečná a proto vhodnější na kvetovou fazi. Pokud toho nebudeš lejt kvanta a vzhledem k tomu, ze na růstu držíme kytky většinou kratší dobu, mela by ti stačit fosforečná, v růstu se to kvůli ni nezblazni. Dává se par kapek takže vydrží na doooouho. Pokud je des organiku a musíš upravovat je lepší použít kys. citronovou.