Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
16den 12/12
přidávám pár fotek za rozbřesku.
Uvažuji jestli nemám kytky nad sítí trochu poohýbat aby je ta 150w prosvítila.
Stínítko mám cca 15cm nad vrcholky
tak se mi tu začínaji objevovat Smutnice, chtěl bych se jich zbavit. Nevim čím jestli chemkou nebo bio, protože jsem v 19dni květu tak bych nerad neco po.ral. budu rád když mi poradíte nějakej konkrétní připravek.
zdar!taky jsem měl ted tento problém,ale až ke konci květu,tak jsem to nezkoušel..v této fázi bych ještě zkusil parazitické hlístice rodu Steinernema a lepové desky k tomu..
update 22den 12/12
síť jsem raději sundal, protože v prostoru je kytek az moc. Přišlo mi, že když je pryč je tam více světla.
Boj se smutnicema začal jen polepovíma páskama. Na ten hlavní přípravek čekám.
zahajil jsem boj se smutnicema tak jsem zvedav, je to hrozne otravny tvor
chtěl jsem se zeptat máte někdo zkušenosti s fair seeds s modelem WW a AK47xnorthern light? jestli opravdu sedi ta doba květu?
protože se musím stehovat a to v 53den, tak mam strach aby to dojelo.
update 30 den 12/12
smutnice definitivne zlikvidovany Gnat Off funguje (doufam ze se to pri skladovani nezkazi a vydrzito nejakou dobu)
kytky se pekně šišatí