Connoisseur
Stálý Člen
![Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská Karma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
|
citace: |
Původní příspěvek od kuchynak
na rust hnojim jung in da box . zalivku davam jednou bez hnojiv a pak zalivku hnoj. na rust |
IMHO hnojit musíš pořád, tím myslím každý den, jakmile kokos trochu oschne(ne, že to necháš přeschnout), naleješ jim tolik, že ti něco málo proteče spodem. Zalívat kokos jen vodou bez hnojiv je podle mě blbost, teda pokud nemusíš kytky propláchnout od solí... ale to už je jiná pohádka, ty hnoj furt a Ph drž cca. 5,8.
Co se infa týká, měl bys být víc iniciativní, piš všechno... Např: napustim 10L vody, nechám odstát, přimíchám tolik ml toho, tolik toho a tolik toho, změřím Ph, upravím kyselinou, znovu změřím Ph, nechám hodinu odstát, znovu změřím a upravím Ph, změřím teplotu vody a zaleji každou kytku iks litry roztoku až mi proteče xy vody spodem květníku... takhle už si možný rádce může udělat představu, co a jak děláš, eventuelně, co děláš špatně. Když ty napíšeš ,,Ph zalivky mam 5,9 zalivam kazde den'', moc to nevypovídá... řeknu Ph v pohodě, zálivka taky... takže by ty kytky měli vypadat k světu, ale to není pravda, takže začni pořádně popisovat vše co děláš... samozřejmě tě k tomu nenutím, je to tvá volba, jestli chceš, žij si dál svůj sen o vlastním dobrém hulení. ![](/forum/images/smilies/smile.gif)
PS: jestli ti to zní zle, tak si to tak neber(u nás by se řeklo tak se neposer ), já ti podávám pomocnou ruku tak neohrnuj nos a piš
Naposledy upravil Connoisseur 07-03-2013 v 16:48 PM
|