Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hy3nA čau, zkus ten květník prolít pořádně, třeba ve vaně aspoň 10ti litrama, myslim, že by to měl bejt 3-5ti násobek objemu, abys to pořádně vypláchnul, pak už by mělo vytejkat minimální EC
jinak moc pěkný keříky palic, škoda, že jich tam nebylo vícero
zdar, nejak tak to udelam zejtra, ted kazdej den, kazdej kyticce dam tak dva litry a hodim ji do umyvadla nez to odtece, pockame na smoke report
tak sme to pokosili a susime dole fotka neceho noveho, snad i lepsiho - 2 samozavlazovaci, 1m dlouhe truhliky fantazia, medium B'cuzz kokos, stejnojmene hnojky A+B ; korenak od plagronu a nejaky enzymy, ec 1.3, ph 6-6.5, 10 rezu amnezia haze od clena
need help!!!
zakladat nove vlakno nebudu, pak to nejak sesumiruju, kyti jsou na rustu 2. tyden, prvni jeli pod 200w usporkou ted sou na sodiku 400w 18/6, hnojky popsane vyse,
problem je, ze kyti jaksi zloutnou, pouzivam samozavlazovaci truhliky fantazia, tzn ze tam naliju treba 5 litru a na 5-6 dni je pokoj, ec roztoku je kolem 1 vzdy, vodu upravuju kyselinou fosforecnou na 5.5-6, tak jestli v tom nebude problem, nebo malo hnoje?vazne nevim, rady bych uvital
Zdar,já osobně bych se vysral na ty samozavlažovací truhlíky pze nikdy nezjistíš Ph ani Ec výtoku což je dost důležité a podle mě je lepší kokos zalévat od vrchu než od spoda a pak bych jim přidal asi trochu růstového hnojiva.. Jinak já jedu taky kokos a mám i stejný hnojky a zálivku s upraveným Ph dělám 5,8-6,0.
Původní příspěvek od ALCAPONE Zdar,já osobně bych se vysral na ty samozavlažovací truhlíky pze nikdy nezjistíš Ph ani Ec výtoku což je dost důležité a podle mě je lepší kokos zalévat od vrchu než od spoda a pak bych jim přidal asi trochu růstového hnojiva.. Jinak já jedu taky kokos a mám i stejný hnojky a zálivku s upraveným Ph dělám 5,8-6,0.
zdar, dik za radu, ale to je to co presne nechci...mozna poridim hesi coco, po tom atami to je takovy nedoziveny....
zdravim, tak z vanilky bylo asi 80 gramu, z moji strany spokojenost a nadseni, dik vsem za rady a namety, obcas sem budu postovat fotky z amnezky, myslim si ze se mate a ja taky na co tesit
zdar, dik za radu, ale to je to co presne nechci...mozna poridim hesi coco, po tom atami to je takovy nedoziveny....
B'cuzz hnojiva jsou super, když se to s nima umí, sám jsem je používal asi rok a spokojenost. Klidně jim dej 2-2,5ml/l od složky A a to samý od složky B a měly by to zvládnout a zazelenat se. Přeci jen je to kokos, tam se deficit živin projeví dost rychle.
Jestli máš problémy s vkládáním fotek, dej vědět, nějak to uděláme a promažeme prázdný příspěvky.
holky valej jak divy, musel sem si pucjit stan protoze ta skrin jak se zpocatku zdala velka, tak se stala hrozne rychle malou, foto me vkladat nejde, jak si na to prisel ? :-D zkusim ted, jinak na atami menim rychle nazor
tak druhy grow u konce,naplnili se dva 5-ti litrove sklenice+spodky na mast,nejaky hruby odhad,kolik toho muze byt? jinak samozavlazovaci truhliky+kokos+atami je naprosta parada
muzu uz vyfotit max tak ty sklenice :-D ne tak v jedny bylo neco pres 110 a druha je naducanejsi, tak 150, myslim ze do podzimni sklizne to stacit bude :-D druhej grow o poznani lepsi, na chvili si dame voraz, je to tu docela proflaknuty a kamos uz to u sebe nechce, tak nevim jak dal....