Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím včechny přátelé zeleného listu ,
měl jsem trochu nadupaný víkend a proto jsem se s novinkami ze skříně opozdil. A teď k věci...
Předpokládám že Dominy čeká tak maximálně 14dní života, a holky vypadají fakt šťavnatě . Co se týče růstového charakteru tak beze změny, tzn. Domina #1 jede pořád na hmotnost, a jsou na ní fakt ohromný šišky, Domina #2 se pořád obsypává. Trochu mě to mrzí, protože jestli Domina #2 bude tak kvalitní kouření, tak ho bude dost málo .
Co se týče vůně Domin...
Nikdy jsem necítil tak líbivou vůni , je slaďoučká , trochu ovocná, jako nějáký ovocný lízátko nebo něco takového. Ale hlavně hrozně návyková , včera tu byl kámoš a nemohl se odlepit od skříně . Hrozně moc doufám že bude taková slaďoučká i po sklizni, protože miluju ovocný pokouřeníčko .
Jack #1 pořád roste jako z vody.
Jak jsem si ze začátku myslel že jsem natrefil na špatkný semínka a ze všech Jacků bude shit, tak tenhle kluk mě přesvědčil o opaku. Ty dvě hlavní šišky v sobě mají veliký potenciál přerůst v něco podobného živému plotu . Doslova nabívají před očima. Ale jelikož se mi zdá oproti Dominám trochu pozadu, čekají ho tak ještě tři týdny ve skříňce.
To Jack #2 mi takovou radost nedělá, ale i tak není úplně špartný... Je sice fakt že na něm roste polovina materiálu ale oproti Jackovi #3 se stále jakžtakž drží .
Co se týče vůně Jacka...
No řekl bych že svůj voňavý potenciál ukázal zatím pouze Jack #1 , který voní trochu jako borovice, les, země. ( Omlouvám se za neurčitý popis pachů, ale popsat něco tak komplexního jako je vůně cannabis je nesmírně těžké . ) Jack #2 a #3 zatím moc nevoní takže na ně si budete muset počkat.
A na závěr bych se rád pochlubil že byla provedena první z mnoha rekonstrukcí, oprav, předělávek, udělátek a vychytávek které tuto skříň jěště čekají . Jedná se o nalepení diamantové folie z GS. Folii jsem nejprve naměřil rozstříhal a poté oboustrannou lepicí páskou přidělal na předem naměřené a nastříhané kartony z krabice od TV. Přečnívající části jsem přehnul a přilepil obyčejnou lepicí páskou z druhé strany. Takto polepené desky jsem již pouze vložil do skříně a v rozích slepil. Geniálně jednoduché řešení .
Ale chtěl bych se zeptat jak o svoji folii pečujete, jelikož vím že hlavním parametrem pro dokonalý odraz je její čistota, tak se ptám čím folii čistíte? A jak často?
A na závěr bych vám rád poděkoval za podporu, karmu, komentáře i za pouhý fakt že si najdete 5 minut volna abyste se podívali Jak to dělá Pan Pampalán.
Díky
To je vše, uvidíme se u příštího dílu.
Pěstu Zdar přeje Pan Pampalán.
Naposledy upravil PanPampalán 10-02-2013 v 11:41 AM
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zdravíčko Pampaláne ...
Nějaký UP?
Kytky jedou super, takže jen tak pro doplňení (když se Ti bude chtít) jaké máš pH, teploty D/N, vlhkost a jaký máš substrát (asi jsem přehlédl).
Koukám na ty ohybačky-slušná práce!
Občas vtipné počtení.
Jsem zvědavý na final, takže budu sledovat (možná i něco napíšu ). Ká letíí..