Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to je právě to. To mě zajímalo, jak by jste to chtěli vyřešit, používat jen tu mlhu. Sám vidíš, co ti to udělalo u řízkovnice. Ten vodní kámen je sfině no
Já radši zůstanu u trysek
no a proto jsem spis uvazoval udelat to i s tryskama samozreme vzduchovadlo tam davat nebudu je jasny ze voda se bude menit taky lepe jeden pristupny kafas nez kdyz z toho vytahnu kytky a ted co s nema kam je dat atd
To máš pravdu. A proto to mám udělané tak jak to mám udělané. Mění se mi dobře roztok, dobře se mi měří a nemám žádný problém s ničím.. a kořeny si rostou v druhém, kde maji prostor určený jen pro ně...
No a jak ses teda rozhodl ? Jsem ochoten ti s tím pomoct krok po kroku. Pár systému pseudo jsem již stavěl. Tak mam zkušenost za kterou nechci peníze ,-)
Původní příspěvek od Majky-man no a proto jsem spis uvazoval udelat to i s tryskama samozreme vzduchovadlo tam davat nebudu je jasny ze voda se bude menit taky lepe jeden pristupny kafas nez kdyz z toho vytahnu kytky a ted co s nema kam je dat atd
A proč by jsi z toho chtěl tahat kytky? Stejně se ti ty kořeny tam zpletou a nevytáhneš je. Do kalfasu výpůšták na roztok a nemusíš nic řešit, jednoduché. Ultrazvukový mlhovač je docela drahý a ještě měníš keramické destičky ale na druhou stranu myslím nejlepší. Kdyby dokázal vyrobit dostatek mlhy.
Trysky se zaserou a přestanou stříkat, větší riziko poruchy.
Už jsem to tady někomu psal
A zkusily jsme si to, vid mirage mě se to stalo taky.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se