Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...
sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....
Určitě mě změnila. Myslím, že mě naučila poznat samu sebe.....taky jsem daleko víc v pohodě, nevytočí mě tolik věcí jako dřív, dokážu si udělat srandu sama ze sebe......a vůbec neberu už všechno tak smrtelně vážně. No až na tu sklerózu......hihi......chtělo by to záložní mozek.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
urcite jsem vic v pohode, dokazu se bavit o vecech o kterych jsme se driv radsi nebavila..rozhodne jo..kdyz neco rikam, rikam to jinak, proste lip..myslim ze me to zmenilo ve vyjadrovani k lepsimu..ale zase..ta pamet..kratkodoba..fuj...
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
ja mam obcas problem s tim ze vidim svet moc z vejsky, a pak mi to prijde jak hemzeni mravencu a tim padem dost veci a cinnosti mi prijde zbytecnych a marnych - a oni se obcas za tema zdanlive marnejma nalepkama skryvaji dost hezky zazitky...
no samozrejme ... si myslim ze ganja kazdeho zmeni ... ja osobne som sa stal kludnejsim clovekom a zmenil sa aj moj vztah k prirode ... pocuvam uz iba reggae nestriham sa ... ale si myslim ze k lepsiemu ak nepocitam moju pamat ktora bol vzdy slaba teraz je uz skoro ziadna
Ja mam s ganoiu len da sa powedat zmeny.Ludia sa na mna pozeraju inak a ja sa pozeram na nich inak.Spoznas som priatelou a zystil ze kto ide ako kamos a kto po peniazoch.Zystil som kto je kamos a powiem vam mal som 20 ludi o kotrych som si myslel fakt friends ale ked som zacal dachat ostaly 3.Traja skutocny kamosi.Gania zmeny kazdeho.Stci raz a uz to nie si ty.a meny ludi o dost....
změnila a dost,z cholerickýho a večně řešitelskýho člověka jsem se stala flegmoušem a pohodářem a koukam na věci jiným,střízlivějším pohledem...každopádně to má i svý nevýhody,jsem trošku zapomětlivější a občas ta demence mno ale jinak bych řekla,že mi tenhle život baví spíš s ganjou než bez ní,dokážu si věci užít jinak a víc a neřešim kraviny kolem mě...baví mi ta pohoda a nechtěla bych to změnit ani omylem...jen to chce občas pauzičku,aby nepřevládla ta zapomětlivost a demence
dobre ranko prajem...canna zmenila trocha aj mna, nemyslim ze k horsiemu...pamat je v pohode teda zatial na tu kratkodobu...veci ktore si mam pamatat si pamatam alebo si v poslednej chvily spomeniem
blizky a rodina tiez nepocituju nejake povahove zmeny lebo mi nic nedavaju najavo a to je dobre...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Rozhodne zmenila. Kladne povahove (jsem uvolnenejsi, nedokaze me kde co vytocit, vic si to davam), ale udelala ze me i dost vymaz, jak psal claunak.
Vypatlanost kdyz clovek pali denne, strasna zapometlivost (o cem jsem to mluvil? ), obcas nepremyslim co reknu a fakt ze me vylezou desny hovna. Pripadne jsem nekdy i dost protivnej na ostatni, ale nevim jestli to je chvilkova zmena nalady nebo i za tohle muze to brko.
Ale hlavni vec, ktera se zacatkem huleni prisla, byla zmena okruhu pratel. Prestal jsem byt takovy, jaky predtim (lec kdyz se divam zpetne tak takovy vubec byt nechci), a diky tomu postupne zacal srat na nektere fajn lidi z te doby, uz pro me tolik neznamenaji. Ale zmena pratel je podle me nevyhnutelna vec, clovek se meni. Jsem ale spokojeny celkove, no, obcas me jen sere moje osobnost. Ale to je fakt obecny
tak bez ganji bych asi byl povrchnější než jsem. díky ní jsem si uvědomil že nejlepší věci bejvaj zadarmo. byla takovej start zajímání se o hodně věcí
součást téhle změny je taky to že seru na hodně věcí a lidí, nemám takovou slovní zásobu, když ganju nemám sem víc nervní a protivnej což je taky špatně...
dlouhodobý užívání je něco jinýho než krátkodobý !
taky sem ze začátku viděl na trávě jen to dobrý...no jak říká klasická věta několik tisíc let stará "když ji budeš kouřit málo, budeš chytřejší ... ale když moc, stane se z tebe osel..."
Zmenil sem rebricek hodnot k lepsimu.je ze me pohodar,vsechno resim s pocitem lehkosti,nic si moc neberu(ale veci co vyresit musim ,vyresim tak jak je treba)
Zacal sem hodne pouzivat vety-Kde sem prestal?,Coze?,Uz nevim . a dalsi.
Původní příspěvek od Claune Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...
sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....
ty kravo. fakt super prispevek chlape.
ale nesmis tomu tak podlehat...nevim jestli jsi ted s nakou zenskou ale ony dokazou zazraky kdyz chcou. ty to urcite vis tak si nabal nakou buchtu a ser na to...kamo.
ty kravo. fakt super prispevek chlape.
ale nesmis tomu tak podlehat...nevim jestli jsi ted s nakou zenskou ale ony dokazou zazraky kdyz chcou. ty to urcite vis tak si nabal nakou buchtu a ser na to...kamo.
myslím že Claune je už někde jinde,tak jako by byl každý za 5 let (příspěvek 25.11.2003 )
taky me dost zmenila uz to po 4 letech kazdodeniho huleni(bez pauzy delsi nez 1-2dny).poznavam.kratkodobou pamet mam uplne v pr....! nepamatuju si co sem pred 15 minutama objedval,vcera sem se rano zhulil a nedokazal sem psovi rict sedni atd...vzdycky kdyz chvilec nehulim dojdou my slova a jen mlcim.