Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Změnila vás nějak ganja?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...

sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....

Old Post 25-11-2003 v 19:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Určitě mě změnila. Myslím, že mě naučila poznat samu sebe.....taky jsem daleko víc v pohodě, nevytočí mě tolik věcí jako dřív, dokážu si udělat srandu sama ze sebe......a vůbec neberu už všechno tak smrtelně vážně. No až na tu sklerózu......hihi......chtělo by to záložní mozek.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 04-12-2003 v 00:14 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Pálení změní každýho. Příspěvek č. 35

urcite jsem vic v pohode, dokazu se bavit o vecech o kterych jsme se driv radsi nebavila..rozhodne jo..kdyz neco rikam, rikam to jinak, proste lip..myslim ze me to zmenilo ve vyjadrovani k lepsimu..ale zase..ta pamet..kratkodoba..fuj...

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 04-12-2003 v 15:29 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 36

ja mam obcas problem s tim ze vidim svet moc z vejsky, a pak mi to prijde jak hemzeni mravencu a tim padem dost veci a cinnosti mi prijde zbytecnych a marnych - a oni se obcas za tema zdanlive marnejma nalepkama skryvaji dost hezky zazitky...

Old Post 07-12-2003 v 14:40 PM
sewo
Stálý Člen

Karma uživatele sewo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

no samozrejme ... si myslim ze ganja kazdeho zmeni ... ja osobne som sa stal kludnejsim clovekom a zmenil sa aj moj vztah k prirode ... pocuvam uz iba reggae nestriham sa ... ale si myslim ze k lepsiemu ak nepocitam moju pamat ktora bol vzdy slaba teraz je uz skoro ziadna

Old Post 07-12-2003 v 19:37 PM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AgeOf
Stálý Člen

Karma uživatele AgeOf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Ja mam s ganoiu len da sa powedat zmeny.Ludia sa na mna pozeraju inak a ja sa pozeram na nich inak.Spoznas som priatelou a zystil ze kto ide ako kamos a kto po peniazoch.Zystil som kto je kamos a powiem vam mal som 20 ludi o kotrych som si myslel fakt friends ale ked som zacal dachat ostaly 3.Traja skutocny kamosi.Gania zmeny kazdeho.Stci raz a uz to nie si ty.a meny ludi o dost....

Old Post 08-12-2003 v 16:19 PM
AgeOf je offline   Profil uživatele AgeOf   Find more posts by AgeOf   Foto galerie člena AgeOf   Click here to Send AgeOf a Private Message   Add AgeOf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AgeOf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

změnila a dost,z cholerickýho a večně řešitelskýho člověka jsem se stala flegmoušem a pohodářem a koukam na věci jiným,střízlivějším pohledem...každopádně to má i svý nevýhody,jsem trošku zapomětlivější a občas ta demence mno ale jinak bych řekla,že mi tenhle život baví spíš s ganjou než bez ní,dokážu si věci užít jinak a víc a neřešim kraviny kolem mě...baví mi ta pohoda a nechtěla bych to změnit ani omylem...jen to chce občas pauzičku,aby nepřevládla ta zapomětlivost a demence

Old Post 21-01-2009 v 04:31 AM
Host
Host

Příspěvek č. 40

zmenil som sa a zacal som hulit

Old Post 21-01-2009 v 05:51 AM
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

dobre ranko prajem...canna zmenila trocha aj mna, nemyslim ze k horsiemu...pamat je v pohode teda zatial na tu kratkodobu...veci ktore si mam pamatat si pamatam alebo si v poslednej chvily spomeniem
blizky a rodina tiez nepocituju nejake povahove zmeny lebo mi nic nedavaju najavo a to je dobre...
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 21-01-2009 v 06:15 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Rozhodne zmenila. Kladne povahove (jsem uvolnenejsi, nedokaze me kde co vytocit, vic si to davam), ale udelala ze me i dost vymaz, jak psal claunak.
Vypatlanost kdyz clovek pali denne, strasna zapometlivost (o cem jsem to mluvil? ), obcas nepremyslim co reknu a fakt ze me vylezou desny hovna. Pripadne jsem nekdy i dost protivnej na ostatni, ale nevim jestli to je chvilkova zmena nalady nebo i za tohle muze to brko.

Ale hlavni vec, ktera se zacatkem huleni prisla, byla zmena okruhu pratel. Prestal jsem byt takovy, jaky predtim (lec kdyz se divam zpetne tak takovy vubec byt nechci), a diky tomu postupne zacal srat na nektere fajn lidi z te doby, uz pro me tolik neznamenaji. Ale zmena pratel je podle me nevyhnutelna vec, clovek se meni. Jsem ale spokojeny celkove, no, obcas me jen sere moje osobnost. Ale to je fakt obecny

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 21-01-2009 v 06:30 AM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

tak bez ganji bych asi byl povrchnější než jsem. díky ní jsem si uvědomil že nejlepší věci bejvaj zadarmo. byla takovej start zajímání se o hodně věcí

součást téhle změny je taky to že seru na hodně věcí a lidí, nemám takovou slovní zásobu, když ganju nemám sem víc nervní a protivnej což je taky špatně...

dlouhodobý užívání je něco jinýho než krátkodobý !
taky sem ze začátku viděl na trávě jen to dobrý...no jak říká klasická věta několik tisíc let stará "když ji budeš kouřit málo, budeš chytřejší ... ale když moc, stane se z tebe osel..."

Old Post 21-01-2009 v 10:37 AM
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

tak ja uz niesom taky nervozny ako kedysi proste pohoda
a otvorila nove rozmery ale ta pamet ma tak vie nastvat..

peace

legalize it

Old Post 21-01-2009 v 15:30 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zmenil sem rebricek hodnot k lepsimu.je ze me pohodar,vsechno resim s pocitem lehkosti,nic si moc neberu(ale veci co vyresit musim ,vyresim tak jak je treba)
Zacal sem hodne pouzivat vety-Kde sem prestal?,Coze?,Uz nevim . a dalsi.

Old Post 25-01-2009 v 21:06 PM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od Claune
Na hulení jsem viděl mnoho krásnýho, ale při dlouhodobým užívání je to v hajzlu. Sem vypatlanej, nemůžu se soustředit, holek jsem měl hafo, teď jsem půl roku neprcal protože mám stíhu z lidí...Dokážu se bavit jen s lidma ze třídy a pár kámošema okolo...všechny který jsem dřív měl rád jsem poslal do hajzlu kvůli kravinám....
Jsme nasranej...., mám malou slovní zásobu...kecám hovna....a v duchu si dokazuju že jsem machr přitom jsem blbeček...

sám si teď pauzu...protože mi hulení ukradli a snad to bude v poho...chci zase bejt jako někdy v 17letech...kdy jsem se jen někdy opil a bylo mi fajn....teď je mi dvacet a jsem k ničemu....

ty kravo. fakt super prispevek chlape.
ale nesmis tomu tak podlehat...nevim jestli jsi ted s nakou zenskou ale ony dokazou zazraky kdyz chcou. ty to urcite vis tak si nabal nakou buchtu a ser na to...kamo.

flow,grow,glow

Old Post 26-01-2009 v 08:19 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Placebo
Stálý Člen

Karma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od HorrigEn

ty kravo. fakt super prispevek chlape.
ale nesmis tomu tak podlehat...nevim jestli jsi ted s nakou zenskou ale ony dokazou zazraky kdyz chcou. ty to urcite vis tak si nabal nakou buchtu a ser na to...kamo.

myslím že Claune je už někde jinde,tak jako by byl každý za 5 let (příspěvek 25.11.2003 )

Old Post 26-01-2009 v 09:42 AM
Placebo je offline   Profil uživatele Placebo   Find more posts by Placebo   Foto galerie člena Placebo   Click here to Send Placebo a Private Message   Add Placebo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eniswhs
Stálý Člen

Karma uživatele eniswhs - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

taky me dost zmenila uz to po 4 letech kazdodeniho huleni(bez pauzy delsi nez 1-2dny).poznavam.kratkodobou pamet mam uplne v pr....! nepamatuju si co sem pred 15 minutama objedval,vcera sem se rano zhulil a nedokazal sem psovi rict sedni atd...vzdycky kdyz chvilec nehulim dojdou my slova a jen mlcim.

Old Post 26-01-2009 v 10:46 AM
eniswhs je offline   Profil uživatele eniswhs   Find more posts by eniswhs   Foto galerie člena eniswhs   Click here to Send eniswhs a Private Message   Add eniswhs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás