Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo, tohle ufo je az "zbytecny" na tvuj box... vykon se da snizit bud triakovym regulatorem, nebo a mam to odskousene regulaci jak jsou na vysavacich - takze pokud vis o nejakem starem
Uface sem mel taky a pro me byl zbytecny a to svitim 400w
ve finale jsem poridil toto:
Nevim kde mas box, ale i po odhlucneni jak hezky napsal Abaddon bude i tak slyset hlavne pokud spis v mistnosti, nebo i prez dvere .
Muj nazor jo : na kazdy box jsou vypocty ventilace, ale kdyz si vezmes sklenik (kterej se zas tak neotvira, jen spis kvuly teplote), tak si vem jak to vnem roste - nevim mno, podle toho se ridim. A dost mozna, ze se nekdo ozve a rozmluvi mi to - ale budou to muset bejt echt argumenty
jen bud rad ze si koupil ventak jaky si koupil je to optimal TT maj malej tlak nasadis pachac a sotva to tahne .... dej to jak psal abaddon do nejakeho boxu jen bych misto skelne vaty pouzil air rock nesvedi tak moc ja mam zaboxovanou ulitu 500 na 400w a v lete nekdy jede naplno ..... a rozhodne ne aluflex ale sonoflex .....
Přikládám aktuální SetUp Black Box Release Candidate 1
Díky za typ s tou krabicí pro odhlučnění. Mám to připravené, jen musím ještě sehnat náplň k odhlučnění. No použiju něco, co tady píšete. Buď skelnou vatu (zadarmo), nebo něco na to určené. Je to fakt výkon jako ďas. Tady jsem s výběrem trochu pochybil a přestřelil. No snad se tak moc nestalo a půjde to odhlučnit jak píšete. Alu ještě nezavrhnu. Až tu skříň celou uzavřu a zatěsním i ze předu, tak uvidím jak to ještě klesne.
Lampa s cooltube je pecka! Moc se mi to líbí!
A pacháč ten se tam taky vlezl.
Budu teď ladit detaily.
Zatím se mějte.
mas to pekny jen tak dal.
Scroo: jasan nema takovej tah jako ufo, taky ma prikon nekde jinde. Mam taky pachac - sice homemejd, ale mam. A na odtah vpoho a to ho mam zapojenej na ten mensi prikon.
Pachac sem si udelal velikej, aby saci vykon nemusel bejt tak vysokej.
Dnes jsem box pustil na zahoření. To dřevo docela smrdí jak se zahořuje. Jinak jsem zkoušel test zda-li pacháč funguje a to tak, že jsem dovnitř dal vánočního františka a smrad se nedostal ven tak to funguje. A že ten má pořádný grády. No ještě aby ne s takovým mega pacháčem. Zvuk jsem už eliminoval na úroveň neslyšení do vedlejšího pokoje.
Teplota po hodině: 28°C
Vlhkost pod třicet.
V té skříni je docela průvan a to tam ještě nemám ofuk.
Zdárec
Jestli máš průvan ve skříni jen z odsávání a bojuješ s hlukem kup si Zásuvkový regulátor jasu, třeba v Obi asi za 99,- zapní přes něj ufo a kolečkem si snížíš otáčky. http://www.elektronika-dalkove-ovla...15a6cb7a07b5731
Na co kuchat vysavače???
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
tohle ti ale snizuje napeti, coz u asynchroniho motoru (coz ufo je) neni dobre. S Triakem jak jsem psal to funguje - stavebnice vyjde cca na 150.- (orezava to frekvence)
u vysavace mam pocit ze to je taky triak
(sice na asynchronni motory triakovy regulator nedoporucujou, ale funguje to, jen to trochu bzuci..)
Ahoj, já to mám ve skříni na ten PC větrák a ,maká to. Jinak jsem po tom sáhl že to bylo dostupné a bez dalšího řešení. V Pěstírně mám regulátor otáček přes čidlo a stejně jede na 100% takže vyhozené peníze, jen když jedu od řízků, tak v růstu jim to mírně ztáhnu, tak na 60% a když náhodou stoupne teplota na víc jak si nastavím tak začne valit na 100% Taky by se mu hodilo ale stálo to asi 1500,- už si nepamatuju.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Skříň začíná být skříní :-P
Jeden problém mě ale přesto trápí. Vysoký hluk odtahu ze skříně. Snažil jsem se ho utišit molitanem nataženým přes otvor výdechu a docela to zabralo. Pak jsem přes to dal plastový květináč a najednou bylo téměř naprosté ticho!!! Proto se ptám. Nejsou nějaké tlumiče hluku? 125mm.
No - po těchto dvou dnech vím, že mě čeká ještě spousta srandy.
Ze 4 semen, 4 rostou a je to údajně outdoorovej model KillBill!
Svítím 18-6.
Stále čekám na regulátor, protože ten výkon odtahu je třeba snížit. Jde o to, že by mi ani nevadil hluk uvnitř skříně, ta je docela dobře odhlučněná samotnou konstrukcí. Problém je výdech přímo ze skříně, je to tlak jak z vysavače a tak by to chtělo nějaký tlumič hluku, nebo tak něco.
Vlhkost je bída, je pod 30% což mi přijde špatný na růst. Uvidíme jak pomůže domácí řešení.