Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny.
Tak jsem tu opět s updatem. Holky zešílely a pořád kvetou jak o život. Projevilo se žloutnutí listů typické ke konci květu, ale holky ne a ne hodit dozrávací režim. Nevím, jestli za to náhodou nemůže škůdce kterého sem objevil na jedné rostlině. Nevím co by to mohlo být. Zkoušel sem ho vyfotit, tak snad někdo ze zkušenějších bude vědet víc..
Big Foot je celkově strašně hladový strain. Bylo to znát hlavně v době květu. Byl hnojen plnýma dávkama a možná by to sneslo ještě o trošku víc. Minulé kolo byly plné dávky zas moc.
Palcáty jsou krásně tvrdé a voňavé.
Ahoj všem.
Přináším velmi rychlý update. Holky už vesele žloutnou a pořád bobtnají. Myslím,že v půlce příštího týdne už asi dostanou 2 dny tmy a pak kosatka. Uvidíme jaký výnos tahle genetika přinese. Dle mého názoru to nebude špatné. Pálky jsou tvrdé jako bambus a krásně voní..
No a teď pár fotos...
Všem, kdo mě podpořili a sledují toto kolo, moc děkuju. S.
Zdravím všechny.
Dnes byl proveden testovací záštip jedné z menších paliček. Myslím,že to ještě nechám do čtvrtka, pak 2 dny tmy a kosa. Zralost podle trichomů bude akorát.
Zaštípnutá palička je krásně tvrdá a voňavá. A taky pěkně těžká..
Struktura květu je krásná. Tahle genetika mě hodně zaujala.
Pěstu zdar všem kolegům a kolegyním.
Teď jsem se tu déle neukázal, protože bylo hodně práce atd. Nicméně holky už visí.(sklizeno ve čtvrtek) a bohužel z důvodu nechání vyčištění foťáku nemám zdokumentovanou samotnou sklizeň.
Vše probíhalo podle plánu, čištění bylo bezproblémové. V květech se nevyskytovalo skoro žádné listí. Holky při čištění voněly až z toho později bolela hlava, ale vůně nádherná. Jen trošku moc aromatická.
Celkem se to všechno vešlo na 4 sňůry, každá má metr, takže celkem na 4 metry sušících provazů..
No a teď nějáké to foto.. Kdo chce, tak může házet svoje odhady na množství celkové sušiny.
Jen upozorním, že šířka krabičky na fotce je 8,5 cm...
Všem moc děkuju za sledování tohoto pěstu a za karmy..