Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak máme tu 40.den 12/12
NL má být od 45 do 55 dnů takže to vidím že pojedu těch 55
ještě 5 dní budou na hnojkách
PH 5.8 EC 1.83 a pak začne Flush
mám ještě z minulého kola FINAL FLUSH od advance tak ho asi použiju
Kyti začínaj bejt dost težký a nakláněj se přitahuju je k sobě pomocí drátků a doufam že se to celý nezklátí 12 dní růst byl pro NL prostě moc
sme uplně na stejném dnu
osol ten bloombastik už brzo bude flush on jde pak hodně rychle celej nádherně vytvrdne neřeš mezery ty mam taky dost on tak prostě roste ale je pravda že jen některý šíši třebas tahle je dost hutná už teď jinak ono NL dělá ke konci docela šrumce jak sem psal já jí skoro ani nefotil ale těch posledních deset dní už je to pecka já je dýl jak 55 max 57 dní nepotáhnu ježíšek blízko
je jich tam 16 ale už niní vim že 4 budou tak 40 g dohromady zas sou tam expertky který by mohli mýt nakonci 80 vím že ta nejvetší vrcholovka z kola předtim měla 25 G jen ta hlavní šiška ono to pak nakyne .) když se sušil ak zabíral nejmíň místa a pak udělal největší radost.
problem s řezi řeším taky dovez sem CFL 125 a mam
semena jacky white od paradise
a cream caramel od sweet seeds
pokusy budu dokumentovat
Ahoj kluci muzu se zeptat? jakej rozmer bych mel mit sit (oka) kdybych ji chtel dat. A jestli to ma cenu kdyz v boxu budu mit 8 kyticek..Box 120ctverec a vyska 170. Dekuji za odpoved jinak to mate oba nadherny a fandim ;-)
zdravíčko všichni sem na 44 dnu furt hafo bílejch chlupů jak svině ale nehnědne co když začnu zmenšovat dávky hnojek myslíte že to urychlí kynutí a dozrávání ?
rád bych i 10 dní čistil pro NL píšou 45-55 nerad bych přesáhnul 60 každym dnem pak stoupá riziko plísně ale zase bych rád sklízel zralej kouř
takže co myslíte ??? urychlim něco postupnym snižovánim EC nebo sou na to spoecial věci ? večír hodim fota už to docela jde
Ani náhodou nech to jak to máš,a nebo to nech bez pauz!
Tím že snížíš průtok můžeš poškodit kořeny jak už jsi vytvořily určitě pěkné husté mikroklima já osobně bych ec navýšil a nechal průtok vody 24h určitě na několik dnů,ale fota napoví víc podle předchozí stránky kde máš foceno mají čas min 14dnů ne li více!
Nahoď foto proberem to.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Ty vado to už budu asi v sedmém nebi dal jsem dlouhý kouř od kolegy ze skleníku a jsem na ..............................................................................
ky
Ale jo dej fota a dáme řeč i s kolegy co sledujou.
Jen k tomu NL5 vím že na stránkách seed banky uvádějí ten či onen čas přibližné sklizně,ale to je jen orientační pro semena což asi zajisté víš.
Záleží na tom jaké máš klony,posbírej informace od matkáře a jaké je to pheno cca ti řekne každý + - pár dní kdy se to phenko bude sklízet.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.