Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No těžko říci zda by jim to nějak enormňě uškodilo,měj na paměti že složky různých výrobců hnojiv se můžou na sebe navázat a tím rostlinu
můžeš přehnojit ale taky to tak být nemusí není řečeno že se to stane
No pokud do toho chceš jít tak zvol hodně H2O a prolejvej zeminu pár dní až se ti ustálí ec na co nejnižších hodnotách na výtoku a pak bych to mírně začal osolemijá osolovat novými hnoji.
Mohlo by nastat i trošku stresu ale neměl by mít nijak větší vliv na rostlinstvo takže tak za mě samozřejmě pokud toto někdo zkoušel
může míti jiné poznatky,tka sem s nimi také se rád přiučím
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Tak jsem byl dnes trochu nemile překvapený, že kyti si jen tak cyklus přehodit nenechají. Dostali zálivku o trochu dřív než jsem chtěl ale to se dožene .) už včera neměli co chlastat ,ale doufal jsem že to do zítřka vydrží.
Každopádně jsem jim poprvé pořádně nasolil ,trochu mě štve že nemám EC metr protože by mě docela zajímalo jaké bylo? .. brzy ho pořídim.
Dal jsem 15ml bloom ,5ml micro ,10ml Enzymes+ ,10ml g/b exellarator ,10ml G.S. na 10L H2O a ph down na 5,5.
Ony pod tou šestikulí jsou trochu víc nenažrané než pod 400?
A trochu mi dnes stoupla teplota na 27,4°C a tak celkově dnes to neměli se vzduchem moc dobré :/ jinak to držím na 24,5-25°C.
Každopádně jedou krásně a dělají mi velikou radost.
Až se vzpamatujou tak jim zase trochu pročistím spodky ,vyčistím box a hodím report .)
Peace
EDIT: kyti už jsou opět v pohodě. uvidíme jak jim bude chutnat a jestli se nepřežerou .)