Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sk8: Tak kytky jsem jeste nepresadil protoze z obchodu kde jsem si obednal hlinu a kvetinace mi napsali email ze balik bude nejdriv za 5 pracovnich dni takze z vikendem celkem 7,tak me donuti asi to nechat v tomhle nebo na rychlo sehnat aspon nejakou hlinu treba na lepsi domaci kvetiny a presadit to treba do kybliku nebo koupit v obi nejakej kvetinac. (bydlim v dire a nejblizsi shop mam 130km):-(Akorad zase po tech celkem 4dnech zase o neco vyrostli a ja se bojim abych to nepodelal kdyz bych to chtel zitra presadit. No nevim uvidim jestli zitra neco sezenu a a kdyztak to zkusim :-D zitra prijde konecne ten meric tak zmerim i ph. Tady nejaky foto
Ahoj, já mám dnes 27. den růst a protože jsem měl v květnících málo hlíny(mám 11l) a keříky se mi větvej hned nad zemí, musel jsem je podsypat a zdá se, že jim to nijak neublížilo. Udělal jsem to tak, že jsem nechal vyschnout půdu, dlaň jsem položil na povrch hlíny tak, že jsem měl stonek mezi prostředníkem a prsteníkem, otočil květník vzhůru nohama a celej bal vysunul.Kořeny už teď jsou všude tak to krásně drží pohromadě.Pak jsem jen nasypal na dno cca 7cm hlíny a vrazil tam kytky zpátky.
Jedu taky první grow, tak si to nech kdyžtak od někoho odsouhlasit
Jinak kvítí máš pěkný jsme asi stejně daleko,ale já ještě na růstu, jedu 400w.Přeju ať se daří a budu dál sledovat.
Mám tu jednu sodikovku 150W pod stinidlem a chci se zeptat jestli by vadilo kdybych jeste jedno dal do skrine ale bez stinidla treba vertikalne svesenou. Je to mozne?Dekuji za odpovedi
Tak holky uz jsou presazené :-) kvetnicky domaci vyroba:-D A hlinu mám také jinou ale ne tu co jsem mel obednanou ale musel jsem si koupit na domaci kvetiny. Obednanou co mam a prijde pouziju na druhe kolo musim toho jeste hodne vylepsit tak tedkon uz to necham dojed.. Ph uz mam taky pekny si myslim diky nove hline tedkon uz jen hlidat. Uvidime zda holky preziji dalsi presazeni hlinu z koreny jsem pekne vytahl celou bez jakeho koliv narusenii tak by se nemuseli ani zabrzdit..A stavim jim novy barak takze o vikendu uz pujdou do noveho..
Tak uz jsem si udelal novy domecek:-)stavel jsem ho tedkon takze zatim jen provizorne aby to do zitra slapalo pak jeste musim nejaky mali dodelavky a bude vse o.k.. strany mam 120cm a viska je 170cm.Černobílá odrazová folie tak snad to bude fungovat.
Tak uz jsem si udelal novy domecek:-)stavel jsem ho tedkon takze zatim jen provizorne aby to do zitra slapalo pak jeste musim nejaky mali dodelavky a bude vse o.k.. strany mam 120cm a viska je 170cm.Černobílá odrazová folie tak snad to bude fungovat.Teplota v boxu kdyz maj holky den je 28stupnu a kdyz spi tak uvidim az zitra. Ph uz konecne mam 6,5 malinko (+,-) mam analogovy ph meric.
tak 10den růst
Docela mi přijde ze holkam se nejak nechce do kvetu. mozna je tam malinkej naznak nato ze uz by mohli ale furt nevim jestli to nejsou porad jen male listky ale nu coz snad se to rozjede :-DPh mam porad (+,-) 6,6 hnojivo mam jen Terra Max Bloom cycle mam si poridit jeste neco ktomu poradite??dekuji