Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MMM 3.5.03 Letná, co se už konečně sejít?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Pako
Stálý Člen

Karma uživatele Pako - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

BohouR mas moc peknou kolobrndu a vkolik a kde???
cas se nenavratne zkracuje

Old Post 28-04-2003 v 08:22 AM
Pako je offline   Profil uživatele Pako   Find more posts by Pako   Foto galerie člena Pako   Click here to Send Pako a Private Message   Add Pako to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Začíná to ve dvě a tu je program. Co se sejít mezi druhou a třetí?

14 00 - 14 45 Kombucha
--------------------------------------------------------------------------------
14 45 - 14 55 JXD, novinář
--------------------------------------------------------------------------------
14 55 - 15 40 Skřehule
15 40 - 15 50 Proč MMM - Marek Jehlička, konopný ombudsman ČR
15 50 - 16 35 Gaia Mesiah
16 35 - 16 45 Ivan Douda, nadace Drop - In
16 45 - 17 30 Sub Chicken
17 30 - 17 40 Vystoupí dívka užívající marihuanu kvůli roztroušené skleróze
17 40 - 18 25 Post-It
18 25 - 18 35 Klient konopného ombudsmana
18 35 - 19 20 Pila
19 20 - 19 30 Tibor Stuchlík, předseda OSLÍKa
19 30 - 20 15 Chalupáří
20 15 - 21 00 V.A.S. - Vyčůrat a spát ...
21 00 - 21 45 Žluklej pes
21 45 závěrečné slovo

Stage s DJ's:

DJ Tráva
DJ Josef Sedloň
DJ David Bowles
DJ Koogi
DJ IM Cyber
DJ Babe LN/ Mc Vaant
DJ Orion, Indy&Wich

Old Post 29-04-2003 v 08:30 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

No já tam budu tak už na druhou... Jinak teda fčerejšek mě úplně rozsekal, sem zvědavá, jak přežiju dnešek...

Old Post 29-04-2003 v 09:20 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

ok , po druhy tam sem.

Old Post 29-04-2003 v 15:08 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

MMM Příspěvek č. 37

Zdarec lidi, tak ňák tady na to koukam a řikam si, že by jsme mohli s kámošema vyrazit na nějakou akci. Jen je tady menší problem a to finance, páč jsou zejtra čarodky a ja už jsem téměř bez lowe. No snad se to teda nějak schrastí ... jedno odpoledne Jinak jsem chtěl někoho poprosit, jestli by mi sem dal adresu, kde se dozvim víc k tý akci. Jinak platí teda main stage a ty Brániky???:-)

Old Post 29-04-2003 v 20:37 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Jasně. Jestli se chceš dozvědět víc, jdi na www.legalizace.cz

Old Post 29-04-2003 v 21:30 PM
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Vevejka: no tohle!! Jak si to představuješ?

Old Post 30-04-2003 v 23:08 PM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 40

Ante s těma policajtama policajtama bych to neviděl tak ostrý. Je možné, že pro některé z vás je to něco nevídaného říct: Omlouvám se pane, ale já si nejsem vědom něčeho co by zavdávalo příčinu k tomu, abyste mě legitimoval, a tak se vám legitimovat nebudu. A (uvědom si, že tě nic horšího nečeká, než že tě budou legitimovat) občanku bych mu neukázal. Na to je času vždycky dost. Já jsem to taky tak udělal, když jsem je fotil v noci jak spí někde na parkovišti školy zašití. A oni se na mě vrhli a dělali bububu ale já jsem šel ke dveřím domu a zalezl dovnitř a nic se nestalo (byla tam se mnou ovšem kamarádova žena jako svědek, což určitě mělo svou váhu).
Nepíšu to proto, že bych se tady chtěl nějak prezentovat ale jen si uvědomme: jsme všichni občané této země se všemi právy a povinnostmi, tak se podle toho chovejme. Na druhé straně to ovšem vyžaduje sebekázeň, že ano. A pak je to v poho.

Old Post 01-05-2003 v 02:22 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ten unregistered jsem byl já.
Maggie píšeš: Pravda ale je, že pomník je kapánek z ruky....
Já na to: Hlavně pro ty co jsou z Brna jako já. Co?

Old Post 01-05-2003 v 04:38 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

budu tam mainstage +branik rulez!

nemo> jj takovy utopista sem nekdy byl taky..pardon..ale napr. na Slovensku by som ocakaval reakciu typu.."tak ty neukazes obcanku ty fetak jeden skurveny..no dobre kamosko sak mi si ta u nas s chlapcami prevetrame ..a uz si v aute a zachvilu pri topeni"...
a uz sem mel nejakej kontakt s polici CR a su to presne taky isty kokoti jako na SK (a pritom nerad zovseobecnujem)..

sorry za OT a pardon za vyrazy

Naposledy upravil acidrop 01-05-2003 v 07:43 AM

Old Post 01-05-2003 v 07:37 AM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viciola
Stálý Člen

Karma uživatele Viciola - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

no doufám že sem to dobře pochopil 14 - 15 hod mainS a SPZ Bránik

Tenhle rok to určitě vyroste

Old Post 02-05-2003 v 01:06 AM
Viciola je offline   Profil uživatele Viciola   Find more posts by Viciola   Foto galerie člena Viciola   Click here to Send Viciola a Private Message   Add Viciola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Hoj, tak jsem na vás na všechny zvědavá, douffám, že se tam najdeme. Kdyby ne, tak já jsem celý den u WC kde budu (asi) vybírat peníze, což je přesně způsob, jakým sem si představovala, že prožiju MMM

Old Post 03-05-2003 v 07:45 AM
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

yasne ta v růžový mikině s kapucou na hlavě?

Old Post 04-05-2003 v 11:18 AM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

sorry Příspěvek č. 46

nejak sem to vcera nestihl , jel sem z moravky a az v pet sem tam prijel a bylo tam moc hafo lidi a jaxi sem nikoho nenasel a branika tam melo docela dost lidi.

Old Post 04-05-2003 v 11:51 AM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Virus: ne ne, ta v tý zelený mikině

Old Post 04-05-2003 v 14:27 PM
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

monitoring médií o MMM
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6720

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 06-05-2003 v 09:50 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás