Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi, tak ňák tady na to koukam a řikam si, že by jsme mohli s kámošema vyrazit na nějakou akci. Jen je tady menší problem a to finance, páč jsou zejtra čarodky a ja už jsem téměř bez lowe. No snad se to teda nějak schrastí ... jedno odpoledne Jinak jsem chtěl někoho poprosit, jestli by mi sem dal adresu, kde se dozvim víc k tý akci. Jinak platí teda main stage a ty Brániky???:-)
Ante s těma policajtama policajtama bych to neviděl tak ostrý. Je možné, že pro některé z vás je to něco nevídaného říct: Omlouvám se pane, ale já si nejsem vědom něčeho co by zavdávalo příčinu k tomu, abyste mě legitimoval, a tak se vám legitimovat nebudu. A (uvědom si, že tě nic horšího nečeká, než že tě budou legitimovat) občanku bych mu neukázal. Na to je času vždycky dost. Já jsem to taky tak udělal, když jsem je fotil v noci jak spí někde na parkovišti školy zašití. A oni se na mě vrhli a dělali bububu ale já jsem šel ke dveřím domu a zalezl dovnitř a nic se nestalo (byla tam se mnou ovšem kamarádova žena jako svědek, což určitě mělo svou váhu).
Nepíšu to proto, že bych se tady chtěl nějak prezentovat ale jen si uvědomme: jsme všichni občané této země se všemi právy a povinnostmi, tak se podle toho chovejme. Na druhé straně to ovšem vyžaduje sebekázeň, že ano. A pak je to v poho.
nemo> jj takovy utopista sem nekdy byl taky..pardon..ale napr. na Slovensku by som ocakaval reakciu typu.."tak ty neukazes obcanku ty fetak jeden skurveny..no dobre kamosko sak mi si ta u nas s chlapcami prevetrame ..a uz si v aute a zachvilu pri topeni"...
a uz sem mel nejakej kontakt s polici CR a su to presne taky isty kokoti jako na SK (a pritom nerad zovseobecnujem)..
Hoj, tak jsem na vás na všechny zvědavá, douffám, že se tam najdeme. Kdyby ne, tak já jsem celý den u WC kde budu (asi) vybírat peníze, což je přesně způsob, jakým sem si představovala, že prožiju MMM
nejak sem to vcera nestihl , jel sem z moravky a az v pet sem tam prijel a bylo tam moc hafo lidi a jaxi sem nikoho nenasel a branika tam melo docela dost lidi.