Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ve vode co tece z kohoutku jsou vselijaky sracky ktery se tam dostanou pri procesu cisteni v cisticce (napr chlor kvuli kterymu to nechavame odstat, ale to neni zdaleka jedina vec ktera tam je, schvalne si zkus dat vodu na rozbor a uvidis co tam vsechno je..). nakonec sem se na to vyprd, ale obecne je nejlepsi zalejvat destovkou si myslim, kterou treba ani nemusis upravovat kyselinou=nezabijes v ni vsechny mikrokultury jako s pouzitim kyseliny. to mi bylo take potvrzeno zamestnanci biobizzu na cannafestu.
jinak ed kterymu jsem neupravoval ph (taky da doporuceni lidi z bb) tak ma nejvetsi palice a vypada ze z nej bude nejvic i presto ze jsem si na ten test vybral prumernou az jednu z tech nejhur vypadajicich kytek. vic bude mozna jedine z eda kterej papal green sensation (ten ale uz pred nasazenim green sensationu vypadal dost dobre).
EDIT: ed v 66. cyklu 12H, zítra zkrátím na 10h, už to chci seknout
SKLIZENO, quasar uz pred nejakou dobou a hodil pouhych 37gramicku. Hlavne to bude tim ze quasar neni vhodnej na zastip a ja (protoze jsem nevedel ze to je quasar) ho zastip dokonce dvakrat pac byl nejvetsi a ja ho chtel zbrzdit. Kvuli tomu mel hrozne moc vetvi ktery byly jako paratka a klatily se ze strany na stranu, vytvoril kvuli tomu taky obrovsky mnozstvi palic-samy malinkaty. To se podepsalo na vynosu asi nejvic, eda jsem seknul teprve dnes a tak maly palky jak quasar na nem skoro ani nejsou, takze doufam ze mi to vynahradi klidne posilejte tipy, nejblizsimu tipu poslu karmu. Muj tip je bez quasara 480g (průměr 60g na kytku) a doufam ze se trefim
EDIT: ed šel v 76. dnu, poslední den tma tzn 75 dní pod sodíkovou výbojkou, takže doufám, že se mi kluk odvděčí chutí a účinkama když se potřeboval tak dlouho slunit...
zdarec pěkný zrovna si u toho teĎka eda pohuluju kámoš jel v podobným systemu ale 16 kytek moc sladkej kouř a mega tvrdý pálky tipuju teda u tebe tak 399 g ale přeju samo víc
servus, já ho štípnul nakonec v 90. dnu květu a určitě jsem ho chtěl nechat do smaragdového zabarvení trichomů. leč se objevil zárodek plísně, tak to šlo pod kosu vše a jsem maximálně spokojen. z 13ti kytek 636g naprosto suchého a bez stonků, což dělá cca 49g na kytku.
uvidíme, jestli se dostaneš na 60g za kousek. typuju 400g
Tak nakonec 451g plus quasar 36g takze to celkove dela 487gecek. Nejvetsi ed mel 63g nejmensi 51g, z toho bez upravy vody nakonec bylo 56 a z toho co mel misto topmaxu green sesation taky 56. Ale je to zvlastne ususeny. Susiljsem to jen 5 dni a uz se mi to zda presuseny, pritom mam v boxu 50% vlhkost tak by me zajimalo cim to je. S gramazi spokojenost, pristi pest pojedu uz jen 4 kytky tak jsem zvedavej jak se gramaz vyvine priste. Zatim 1.kolo -12 kytek 420g a tohle viz vyse s 9 kytkama. Uvidime se u pristiho pestu v autopotech
EDIT:tak jsem zjistil, ze jsem vážil špatně zkalibrovanou váhou, bohužel už je něco spotřebováno a rozdáno, ale vážila asi o 10% méně, takže tam mohlo bejt něco mezi 520-550