Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK, napis pak jakej pojezd tam das, a na kolik to presne vyjde...podle me je to totiz zbytecny, pokud udelash poradny stinitko...ale zkus to, napis naklady a pak vyteznost (ususeny palice)...moje vyteznost v cca stejny skrini byla na hydroponii na 4 kytkach dohromady kolem 600g, scrog odhaduju tak na 1200g....
Tak co, najde se tu nějákej machr, co by dokázal vymyslet pojezd pro vertikální pletivo??? Tuto myšlenku vyřkl již Carlos v dobách dávno minulých, ale stále se nedotáhla do konce. Určitě by se tak zvětšil již tak velký výnos. Tak piště!
Ok, taky sem nad tim přemejšlel, ale problém je v tom, že se nevyznám v elektronice, takže navolit si počet otáček krokáče jednoduše nezvládnu
Vypadalo by to tak, že by se dalo protizávaží a nějakej ten krokáč přes kterej by se to namotalo.
JE TU NĚJAKÝ ELEKTRIONIK?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Jo, s tím protizávažím je to velmi dobrý nápad. Bylo by přes "kladku" zachyceno na vlákně a viselo (jak tradičně protizávaží visí) ven z válce, aby nestínilo. Perfektní plán, ale potřebujem, ať nám někdo vymyslí ten krokáč.
Hyena K+
Sultan: Sice mi nepřišlo, ale díky
Vono by to třeba šlo i jinak, ale myslim si, že by to nebylo zrovna dvakrát spolehlivý. Měl sem na mysli normální motorky a nějaký dorazy třeba.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
a co třeba použít klasický hodiny myslim si že jdou docela dos pomalu a můýeš si vyrat jestli chceš jednu otáčku za minutu,hodinu, 12 hodin, ale kdyby se vám to nezdálo tak na mně neřvěte a zbytečně nekritizujte, byl to jen nápad peace
To je sice zajímavý a přesný, ale jak je přinutíš točit se zpátky?
trasu sprava doleva musí světlo na pojezdu urazit za půl otáčky motoru
1)proto motor otáčí jeden půl měsíc, v době kdy nedošáhne půlměsíc na hřídel která otáčí kolo směrem dopředu začne otáčet hřídel která otáčí kolo směrem dozadu
nevýhoda budou náklady, protože soustružnická práce je dosti drahá!! nejlepší materiál by byl plast kvuli váze, jelikož newim kam jsem dal sešit ve kterym mám napsaný vlastnosti jednotlivých druhů plastů tak nenanpíšu kterej by byl nejvhodnější
No jo, ale stačí, když se na každý otáčce jen o trochu sekne a lampa mi sjede na zem... nebo ji to bude rvát nahoru.