Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musím napsat,již podruhé v tomto threadu,že nejlepší zbraní proti těm hajzlům jsou granule VANISH SUPER SLUG,normálně to pocukrujete kolem kytek a je po starostech,stojí tro něco kolem kila,a řekl bych že vám to vydrří celou sezónu(caa30kytek)...
Není nic lepšího a 100% to funguje!!! Super zbraň..!!!žádný hajzly,jen krásně zelený kytičky
sli sme pred trema dny sadit out, hodili sme dokola 30 cm pas pisku a musim rict ze to na ne zabira 100%, nalepi se to na ne a tim ztraci jakoukoliw pohybliwost a konci! Takzze piskujte..
ZASRANÝ slimácí. Když sem pročítal tenhle thread, tak sem si rikal...ty maj ale problémy s posranejma slimákama...to se mě to ještě netýkalo.
Před tejdnem mi dočista zmizeli čtyři kytky....myslel sem si, že to byly srnky, tak sem to všude pochcal.Přijdu dnes a zase o pět kytek míň.To už mě nasralo, protože ty kytky byly pod kelímkem. Nechápu, jak se může ňákej debilní slimák dostat pod kelímek. Asi se podhrabal, nebo sem ho tam zavřel. Slimáci mi zlikvidovali asi 50% třítýdenních kytek. Teď budu muset zakročit, aby nezbaštili i zbytek.Doufam, že si vyberu z mnoha způsobů, jak proti těmhle zložádum bojovat.
Sul fakt funguje, ale prosolena puda je pro kytky horsi nez specialni chemie a navic sul dest odplavi. Ja vcera koupil v zahradkari MESUROL - Schneckenkorn. Nasypal takovou lajnicku kolem kytek. A dneska rano jsem kolem kazdy kytky nasel mraky mrtvejch slimejsu. A vsechny kytky netknuty. Mensi baleni, ktery podle me bude stacit stoji 67 Kc.
p.s. zabiji to jenom slimaky, pro ostatni zvirata je to neskodny, takze zadna chemicka masova vrazda. A je to voduvzdorny.
neska sme se byli podiwat na pole a reknu wam ze kdo chce usterit a nemit se slimakama starosti tak zkuste ten pisek, bylo jich tam si 20 a wsichni se nedostali dal nez pres ten pas pisku..)
Jo, mate pravdu ten pisek je fakt dobrej. Ja mam ten pisek na vrchu na hline pod kytkama a kolem jeste ty granule proti slimakum. A je dobry, ze ten pisek pomaha drzet vlhkost.
No, na kyticku pestovanou v prirode mi taky utocily zvireci armady.... ptaci mi ozirali listy, sazenice sneci, kytky zajici a srnky...... proste jedine stesti, ze to nenasli lidi ...... Resim to tak, ze na vetsi zivocuchy funguje to znackovat (proste ve jmenu kytek to ob... jak to jen.... obmocil? dejme tomu) na ptaky jsem kratkej, ale na slimejse fakt staci posypat sire okoli piskem, kytkam to neva, neroste tam tolik plevel a slimejsum se po pisku moc nechce...... proc to resit chemii :}
Já sem dal kytky ven asi před 14ti dni a podle rad z groweru sem kolem nich dal pet lahev a pro zichr ješte dokola piliny (kytky mám v kýblech zapuštěný do země a ty piliny sou přímo v těch kýblech) a stejně, když sem tam byl nedávno ty kurvy ožraly nějaký listy - naštestí né celou kytku. Takže asi tam fakt budu muset dát ten WANISH nebo co. Dám tam radši aj písek a o tom kapradí sem taky už někde slyšel, tak to tam nastražím tyky.