Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W, box 1.2m, 6x White Russian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
tomahawk23
Stálý Člen

Karma uživatele tomahawk23 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Zdravicko

Tak tu mame 19. den v rezimu 20/4

Teplota 28-31°C, vlhkost 75%
V noci 24°C/80%

Zalevam 3x denne nez to protece kvetinacem - ph 5,9/EC 1,6/ 24°C

Naznak prehnojeni se nastesti nerozsiruje, holky spis nez do vysky (zatim vyrostly asi 5cm za 8 dni) rostou do sirky. Zatim jsou to takovy bonsaje
Ta chuderka vpravo dole, ktera mela par dni namireny drip primo na koren (vubec jsem si toho nevsiml a nechapal proc je temer dead) se uz zacina zvedat a snad ten 5ti denni zasek nejak dozene.

Posledni veci ktera me tedy stale trapi je teplota..
Dneska vecer se vrhnu na mensi (a snad uz posledni ) prestavbu vnitrku. Odtah dam primo k vybojce (asi pomoci sona) a doufejme ze to bude mit vytouzeny efekt a dostanu se na nejakych 27°C i 30cm pod vybojkou.

Zatim pic

EDIT: ted jsem si cirou nahodou vsiml, ze jedno semeno neni automat, takze pokud pojedu az dokonce 20/4 tak ani nezacne kvest

Budu se muset rozhodnout jak to vyresit. Nabizelo by se udelat z toho rezy, ale nikdy jsem to nedelal. Nadruhou stranu tu kytku stejne nema cenu vzhledem ke zdejsimu podnebi davat ven, takze se z toho stava idealni kandidat na pokusneho kralika

Do budoucna bych stejne chtel mit matkarnu tak uvidime jak mi to pujde...

Naposledy upravil tomahawk23 03-07-2012 v 09:36 AM

Old Post 03-07-2012 v 08:57 AM
tomahawk23 je offline   Profil uživatele tomahawk23   Find more posts by tomahawk23   Foto galerie člena tomahawk23   Click here to Send tomahawk23 a Private Message   Add tomahawk23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

Reknu vam, ze jsem rad ze to mam za sebou a uz snad nebudu muset vickrat rezat sono. Tu vnitrni izolaci co kouse jak krava mam snad i v usich a to jsem se snazil s tim co nejmin virit

A-wing jsem trochu naklonil, tak aby teplo slo primo k odtahu a kdyby to bylo porad malo tak zkusim zakroutit sono az primo pod stinidlo.

20. den

Edit: sono jsem narval uplne az objimce ale zaroven tak aby neprekazelo a jsem na nejakych 29°C pri odtahu zaplem na minimu. Ted uz jen staci si pohrat s nastaveni termostatu a problem s teplotou doufejme ukoncen. Timto bych chtel podekovat vsem kteri poradili at uz tady nebo pres PM

Naposledy upravil tomahawk23 04-07-2012 v 09:43 AM

Old Post 04-07-2012 v 01:11 AM
tomahawk23 je offline   Profil uživatele tomahawk23   Find more posts by tomahawk23   Foto galerie člena tomahawk23   Click here to Send tomahawk23 a Private Message   Add tomahawk23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Zravim vsechny navstevniky meho threadu

Mame tu 22. den (presne od vlozeni klicku do media) a snim maly update.

Den: 28°C/70%
Noc: 24°C/80%
3x denne zalevam Ph 5.8, EC 1.7, 24°C

Zatim jsem to moc neprohlizel, jen kam oko dohledne, ale zadny naznak pohlavi jsem nezaznamenal. Vlevo vzadu rusak, dvojnasobnej nez ostatni s mohutnym stonkem a ten se jako jedinny zacina i pomalu vytahovat. Ostatni vyrostly od presazeni do 11L kvetniku asi jen tak 5-10 cm, zato vyhani hrozne moc postzranich vetvi a jsou to takovy 15cm hrozne husty bonsaie
Nevim jestli me to ma znepokojovat nebo naopak, ale necham tomu volny prubeh, alespon prozatim

1) Myslel jsem ze budu do kvetniku jeste dosypavat ale jim se z nich vubec nechce
2) asi zbytecna fotka, zkousel jsem zabrat kolik vetvi ma. Vyndam to priste ven......

zatim pic

Edit: abych nezapomel, prdradnik jsem prepnul z 75 na 100%

Old Post 05-07-2012 v 08:53 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

23. den

Den: 28°-30°C/70%
Noc: 24°C/80%
Ph 5.9, EC 1.75, 24°C

1) bilej rus
2) zase rus, nejsilnejsi stonek ze vsech, o cca 5-10cm vyssi nez ostatni
3) prvni naznaky pohlavi? tohle je taky rusak, kterej je urcite nejrozvetvenejsi
4) ta sama kytka co na 3)
5) zvlhcovac po cca dvou tydnech.. ph vody z kohoutku mam presne 7, je to normalni? ta vrstva tam je fakt brutalni :/

Old Post 06-07-2012 v 07:37 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Jdeme spát. Já po noční a holky po další 20h šichtě

Old Post 06-07-2012 v 11:27 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Den 24

Rezim stale 20/4, cili vsechno pri starem. Prepnuti z 75 na 100% je znat, ale i tak mam pocit ze jsou nejaky pribrzdeny. Pravdepobne to bude tou teplotou v prvnich tydnech a lehkym prehnojenim (asi na pulce kytek po jednom max dvou listech s zlutejma koncema).

citace:
Most plants will finish between 70-75 days while some need a little longer, up to 80 days.

Par dni snad jeste mame..

1) rusak vzadu bude zitra rozohyban aby tak nevycuhoval a rovnou je vsechny i prosprehazim ( existuje vubec takovy slovo nebo jsem moc high? )

2) tyhle dva 250ml vzorky jsem dostal k nejaky objednavce free.. ma s tim nekdo zkusenost? jeden je klasickej korenak a druhej na poradny salamy. Ma cenu to jeste mixovat s tim samym od CANNA?

zatim

Old Post 07-07-2012 v 10:06 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Den 25

rozohybano, prehazeno, nuda

Old Post 08-07-2012 v 10:29 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Den 26

Komplet vymena vody v tanku. Myslim ze holky co nevidet prepnou, tak jsem jim tam dal i CANNA BOOST a davku toho boosteru co jsem dostal gratis

1) Nothern Lights Blue Auto
2) vsechno WR krome druhy zprava dole (NL) a druhy zprava nahore (Fruity CHronic Juice)
3) Zpatky "doma"
4) nove hodnoty /23,5°C

Den: teplota 28-31°C vlhkost 55-60%
Noc: 24-25°C 70%

Old Post 09-07-2012 v 07:36 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-05-2016 - 20X White Russian - 0 odpovědí
01-05-2016 - 20X White Russian - 0 odpovědí
05-07-2013 - 600W drip [KOKOS] 19 x White russian - 25 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás