Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,kvůli již zmiňované plísni jsem byl donucen ustřihnout vrchní palici na zralejší AF Northern Lights. Jednou jsem z ní už plíseň odstraňoval,ale plíseň se rozšířila o trochu víc,což jsem tak nějak čekal. Takže už jsem na nic nečekal a palici radši odstřihl celou a je pokoj. Myslím,že je to lepší,než-li to tam nechat a tu plíseň z toho pořád vybírat. Takhle jsem probral co šlo použít a napadené kousky vyhodil. Teď mám klid a zatím to může v poklidu ještě pár dní zrát. Kromě vrchní palice ,se plíseň zatím nikde jinde neobjevila.
Tady jsem nafotil pár fotek ustřižené palice.
Ještě přidávám fotky ze dne kdy jsem střihal tu vrcholovku. Z důvodu plísně tu jednu dnes asi skosím. Ta druhá nemá tak tvrdé palice,takže zatím vůbec neplesniví,mám v plánu ji ještě pár dní nechat. Dneska tu jednu vyfotím ještě naposledy na denním světle a večer hurá na šňůru.
Takže první AF Northern Lights už visí. Plíseň se rozlezla během jediného parného dne na více šišek ,takže už jsem doopravdy nad ničím nepřemýšlel a sekl to. Na druhém jsem sice taky našel plíseň,ale jen na jednom místě,takže jsem to vystřihl a dál se to zatím nerozšířilo. Fotky ostatních AF a řízků přidám během pár dní. Jinak tady jsou poslední fotky ze dne sklizně.
Zdravím, první AF NL už je suchá,druhá stále ještě v zemi. Tu druhou mám v plánu sklidit dnes nebo v nejbližší době.
Dnes přidávám fotky suchého materiálu a zároveň vyhlašuji TIPOVAČKU. Doufám,že jsem to naaranžoval a vyfotil dobře,aby se lépe tipovalo.
No aby vše bylo úplné,tady je nějaký SMOKE REPORT-
Tato odrůda se zdá být docela ideální,dá se říci,že jsem něco takového nečekal. Překvapila mě jak tvrdostí,tak i obsypaností krystaly.
Po účinkové stránce je to také dostačující,nic extra silného,ale také nic co by mi nestačilo,zkrátka jsem spokojen.
Vůně není nijak výjimečná,možná to trochu voní po ovoci nebo něčem podobném s nádechem zeminy. Zemina jde cítit i v samotném kouři,jinak to chutná jako standardní kuřivo,které chutí neurazí ani neoslní. Ale kombinaci se všemi jejími vlastnostmi je to super kuřivo. Kdybych měl stupnici od 1 až do 5,tak bych dal 4.
ja tipuju 28 a zaroven i chvalim, moc pekny kompaktni palice. AF NL jedu letos znovu taky tak uvidim jestli se tomuto alespon trochu priblizi... vychytal sem naprd pocasi na zacatek kvetu.. :-(
Pěstu zdar,takže 3.8. byla sklizena druha Northern Lights. Zatím to ještě visí ve sklepě. Nějakých 27 dní nebyla hnojena a ta první asi 23.
Tipovačku zatím nechám běžet,uzavřu ji někdy v dalších dnech.
Zde jsou fotky
Zdravím,dnes obohatím svou fotogalerii o fotky řezů.
Naposledy jsem je fotil asi před 24 dny. Za tu dobu už stihly docela porůst. Poslední jsem přesazoval do finálních kýblů asi před týdnem a něco. Myslel jsem že to moc velké nebude,ale vše jsem nějak dohnal a teď jen čekám o kolik se to ještě vytáhne.
Většina rostlin je na šířku tak na výšku stejná,některé ne,ale stejně jsou to všechno v pohodě keříky.
Holland Hope-je tuším 4x zastřižen.Poslední tři týdny je hnojen,ze začátku nebylo potřeba,ale postupně jsem mu zvyšoval dávky hnojiv a teď už jsem na maximu,tipuji že ještě jednou dostane Hesi TNT Complex a pak najedu na Hesi Bloom Complex. Trochu jsem jej i roztáhl do stran ne nějak drasticky,ale do středu rostliny jde o dost více světla.