Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Novinky... všechno to kvete jak zběsilí až na SF, frisian už je skoro u konce
Passion zežloutnul, dal jsem mu mix grow/bloom tak se snad polepší.
Frisian uz dostal poslední dávku a bude jen o vodě a do zbytku to tlačim pod parou.
Ještě přidávám ukázku co udělá lep na mravence se stonkem, natíral sem to když už byl dřevnatej ale opravdu to není stejný jako kůra stromu.
Zdarec, jak ti prosím dopadl ten Durban? Mám teď taky rozjeté semínka DP od Dutch Passion, chystám selekci na matku a chci je venku pořádně rozjet. Mohl bys prosím napsat jak to dopadlo, případně nahodit foto? Díky moc! Peace.
Cus, mno když už sem píšeš tak to uzavřu...K durbanům- byli skvělý, zůstali mi sice jen ty z toho foliáku ale ten venku měl tak 3,5 metru bohužel přišla čórka a tu nádheru mi zcizila i se sacra frascama,naštěstí už byl zbytek sklizenej !
Fota bohužel nemám. ptže už pak nebylo čim fotit a šišky už nejsou :-D Ale jinak durbany uplne bez problému, měl sem na nich neco přes 200 na kytce, ale to byli ty ve foliaku na tej venku mohlo bejt tak 500 spíš i víc,šišky nadupaný takže paráda, zbyli mi dvě semena na letos, ale bohužel sem to nák posral a potom co mi vyklíčili my nevylezli z hlíny :/ takže letos durban nebude
No a jinak k tomu zbytku...
Passion byl výbornej,šišky jak se patří,nasládlá citrusová chut a odpal spíš že člověk šel bourat zdi než že někam upad, takže parádní na akce!
Shaman to byl zas pravej opak měl sem takovy nafialovělý pheno a chutnalo to po zemině a houbách a byl z něho šílenej dope stav, a druhej šhaman byl zelenej a ten užneměl takový grády.
Frisian, toho sem si moc neužil,bylo ho asi 70g mocnejch granátů ale 65 semi válí pořád plesnivejch v šuplíku - to sem taky trochu posral no ale těch pár brček co sem měl tak to bylo hodně zábavný kouření, kouř tak hustej že by se dal i krájet, lahodná chuť a totál odpal...
frasci nevím, ukradli mi obě takže sem měl jen nákou nedozralou sisku co zustala vyset na provázku, spíš sem měl problémy s plísní na listech na kterou fakt trpěly a už bych je neobjednával znovu, ještě že to byl jen bonus
Takže taková rozporuplná sezona, zkurvený čorky ale mohlo bejt hůř kdyby vzali všechno, ačkoliv ten durban mě fakt nasral, ptže měl tejden do konce spíš už se dal kosit takže si namastil kapsu fajnovým kouřením který mi dalo tolik práce...Letos to může zkusit dostane plynovkou mezi voči!