Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
promin projel sem to koutkem oka ted sem pročet pořádně,,nechci tě zas odrazovat ale kdybysi je dal před měsícem někam na sluníčko možná by jim bylo líp a mohl si je dá ted možná i na květ a nebyl by problém stou teplotou(ale zas by to náhrálo(víc jak?) možnýmu hermatění) nák si to pořešil než zapneš to6kilo?(pod tou70w zkus stáhnout na26-28C jestl půjde jinek je to další nahrávka až vyměníš watáž).Hlína z baumaxu máš asi rašelinu od Agro?(jejich substráty jsou kyselejší)ale určo nákou levnou bez přihnojení a víc kyselou měříš nák ph a srážíš?měl si spíš dát fishmix ze zkušenosti mín zasoluje než grow a na můj vkus si ho dal hodně 5ml/l ale někdo dává i víc a vpoho odjede to už je pak o ozkoušení(ale raději bych zvolil mín a častěj než hodně a pak prolejvat ale to sem tam budeš muset stejně)no a co nejdřív je přesad a pust na ně větší světlo.Přeju at je stoho nejvíc kvalitních samic snad vše nakonec klapne....................zkusím ti pomoc pošlu pm
Promin trochu nesrozumitelných chyb v textu(to už tak u mě bývá)pod tou70w jen zkus jestl ti jde stáhnout teplota na26C ve dne(při rozsvícení)....fishmix+biogrow dohromady sem měl namysl v menčí dávce
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
600w už jede myslím že sem to tu i psal a stim přesazováním jsou v kýblích to si myslím že jim stačí ,agro substrat nemám je to přímo baumax substrat a fish mix sem dával ted sem dal první dávku growu ph neměřim jsem z vesnice vodu tu máme dobrou
33den trošku jsem to poohýbal a dal sem jim fish mix 2ml/l začínaji pomalu zelenat ,jinak ten ed rosenthal jede docela rychle takže si myslím že holky dožene a zaplní prostor , 3*bb už ukázali chloupky a koule nikde takže asi samičky
jj chce to víc číst měsíc jim svítit 70w by bylo na......promin
ta BB se po přepnutí dost vytáhne teda hlavně hermíny tak uvydíš to že ještě neukazují koule nic neznamená ale přeju ten nejmenčí výskyt banánů..No voda bude určitě lepčí jen aby ti po namíchání např.stim5ml.grow nelítalo ph přes7+ta hlína a je zaděláno,,máš nák v merku kolik se pohybuje u vás to ph????jinak kytky jsou pěkný,myslim že by to přesazení zaplnilo víc prostor??(máš to v merku)
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
37den 18/6 3 řezy ed rosenthal přesazeny do kyblíku zbyle dva přesadím nejspíše zítra barva už se holkám lepší dávám 2ml/l fish mixu ,trošku sem to poohýbal a ty co mají větvě se snažím roztahovat at se trošku vyplní prostor
41den 18/6 holky nechám do 50dnu a pak přepínám už takhle je to dost dlouho ,zabrzdila to ta 70w výbojka dnes mi přišli klony od místního člena timto mu ještě jednou děkuji takže v současne době je ve skřini 15*bb 6*eda 2*gaffa 3*mb 2red dwarf auto takže 28kytek přikládám foto řezu
45den 18/6 zítra přepínám na 12/12 do boxu byla přidána matka z řízku z minulého kolo a to odruda jack plant staral se o ní kamarád tímto mu děkuji odvedl skvělou práci ,jeden z automatu má dva dny samotku po tmě a pak ho čeká kosa to je asi tak vše, držte palce at to kvete jestli někdo sledujete moje snažení
3den 12/12 v boxu začíná byt pomalu jungle jak jsem chtěl holky jsou krásně zelené hnojím fish mixem 3ml/l a bloomem 3ml/l 2-3-4 fota je red dwarf krásně kamené palice a poslední ed rosenthal