Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostávají už jen Final Solution a za pár dní budou hotoví, jen čekám ,až dozrají semena. Opýlil sem si je panem Bílým Rusem a tuhle kombinaci se moc těším, uvidíme příští rok, co z toho bude :-)
omluvte mě za tolik "stejných" fotek, ale mě se prostěl íbí :-D
Po delší době sem se konečně dokopal něco nafotit a hodit to sem.
Z Mikromachinů už nezbylo vůbec nic, ale mohu říct jen to, že to bylo to nejlepší kuřivo, co sem kdy vypěstoval, na to, že dostávala jen čistou vodu a slunko na ně svítilo tak 5 hodin, to byla naprostá pecka. Chuť úžasná, smrad šílenej a účinek víc než dobrej, co víc si přát.
Kannabia seeds tímhle u mě rozhodně palec hore, příští rok toho vemu víc.
A teď už ke zbytku. Na políčko do lesa sem se ještě pořád nedostal, už to budou dva měsíce, možná víc, ale věřím ,že si holky poradí. Jak bude v nejbližší době čas, půjdu se na ně podívat.
Druhý políčko je super a dělá mě radost ( doufám, že se to neposere ). Začal sem mít strach z deštivýho podzimu, a tak sem se rozhodl udělat kytičkám menší bydlení, abych aspoň trochu předešel plísni. Bílá rusiánka, nosorožec a Shiva Skunk jsou ve třetím - čtvrtým týdnu květu a snad to stihnout do konce v pohodě. Brutálně sem ořezal všechny vnitřní a spodní větve, na kterých by stejně nic nebylo. Bylo toho víc než dost, ale stačilo pár dní a neskutečně popojely.
Cindy 99 a Passion 1 jedou asi o pár dní dýl, tak nějak to bude, nepočítám to, ale pryskyřice na sobě mají celkem dost a začínají se pomalu nafukovat.
Jedinej problém je, že tyhle dvě holčiny jsou v kyblu / kalfasu a dost jim žloutnou listy, každej den jich dost odtrhám.
Na květ dostávají každá holčina týdně 10 l zálivky, do které dávám 2ml Cal Green a 8ml Amino Bloom. Po první zálivce sem množství hnojek snížil na 3/4 a stejně je trošičku přehnojím, Metrop je fakt sila ;-)
Všechny kytičky sem opýlil pylem z manžela Paní Rusiánky a ještě Shit od místního člena, moc mu za něj děkuji.
V mrazáku už si lebedí kolem 60ti semen Mikromachine X White Russian a přes 200 kousků Purpunea Ticinensis X White Russian
po nějaké době další up, moc se toho nezměnilo, dostávají pořád stejě hnojek, C99 a Passion 1 jsou +- v 35 dni květu. Včera sem jim dal poslední dávku hnojiv a pomalu začnu s flushem. Udělal sem jim taky střechu, ať je co možná nejmíň plísně. Vypadají moc pěkně, hlavně C99