Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ideál je těch 14 dní, protože se ti zasoluje rockwool a kytky potom blbě žerou. Nejvíc se mi u libra truhlíků osvědčilo ohnout kolínka nahoru a nechat ho napustit vodou, opakovat tak dlouho, dokud nepoteče stejný ec jako na vstupu.
Aktualizace dat, máme celkem 50 den a 29 den na 12/12
Proplach udělaný 90 litry vody s Ph 5,8 a Ec 0,3 a ještě s enzimi a výstup po těch 90 litrech byl Ph 5,9 a Ec 0,6
A teď zálivka Ph 5,8 Ec 1,8 a odpad Ph 6 Ec 0,8
Tak snad se mi ten proplach povedl.
Po menší odmlce zase něco nového.
Musel jsem udělat proplach rohoží odpadní voda měla stejné Ec jako zálivka a tak proplach 90 litry vody s Ph 5,8 a Ec 0,3 a po tom všem mi vytékalo Ec 0,7
teď máme 59 den celkem a 38 den na 12/12
zálivka Ec 1,7 Ph 5,9
odpad Ec 0,8 Ph 6
Díky za K+
Teď k aktualizaci, tak zítra proplachuji a nasazuji Ripen ten asi tak týden a pak týden proplach čistou vodou.
Po otevření boxu se na mě vyhrne krásná citrusová vůně
A teď nějaké foto