Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nicker , kámo nezoufej vím jak ti je ...... Když máš zloděje už i na vlastním pozemku ...to je vpiči , už bych to tam nikdy nedával protože je jasný že přijdou na ochutnávku i příště , trošku bych brzdil s těma hnojivama , ze začátku si ty kyti vystačej s vlastníma zásobama a s tim co je v půdě. Teprve potom bych je začal drogovat hnojivama , věřím že příště to bude lepší.... K+ že to nevzdáváš , protože já bych se z toho posral
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................
Zdravíčko!
Přicházím k vám s fotoreportem z dnešního stříhání, které trvalo bez mála 4 hodiny... Ó bože, jak tuhle práci nesnáším...
Nuže jelikož se kytky už nehýbaly a 100% trichomů bylo při poslední kontrole mléčných, rozhodl jsem se naplánovat kosu na dnešní/zítřejší úplněk...
Co zbylo z letošní sezóny můžete vidět na obrázcích. Zítra je pokosím tak, jak to dělávám již léta, sice očistím kořeny, následně je zpařím a pověsím do podkroví... Tam pobudou týden a pak zkusím nějaký ten curing
Těšit se ještě můžete na zrekapitulování sezóny, váhu a smokereport... Prozatím vše a dík za podporu jak v podobě Kček, tak tady či v PM, cením si toho
Zdravím všechny příznivce zeleného listu!
Přináším letošní info z mé zahrádky...
Pojal jsem to tak oddychově... Celá letošní sezóna mě vyšla cca na 1000 Kč a osadil jsem ji 3x novinkou Magnum, 1x Kalashnikova a 3x mixem semen z loňska a nějakýma z TopTao... Nevím, které jsou které...
Příští rok mám v plánu rozjet regulerní topic a těšit se můžete na jeden z out mixů od DP pěstovaný na hulváta
Přeju vám bohatou sklizeň bez plísně a nechtěných návštěv