Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to EDA 45-JJ SSH je krasavice .
Ano mamina byla z femi semen už neni..Mám pár mamin z femi semen protože nejsou regular semena (jsou to testy které femi se nehermí a pak je zkouším křížit pylem co mám schovaný ze silných samců.. z toho právě před lety vznikl SSH femi x Medihuana regular a jiné které se nehermí at s nima dělám cokoli .. třeba Medical Seeds nedělá regular a začínám s nimi za tyden nove kolo Jack la mota , Malakof . Blue moonshine se zhermila i z femi semen tak tam je jasné že to na křížení neni good , za to Big band nic žádný banány a to je občas i stresuji právě kvůli zhermení..Big band je můj daší adept na cross se samcem Medihuany..
IV - Kolo
Osazenstvo-Medical seeds -Jack la Mota , Malakoff (spíše sativa) 75-85 dní květu
Kanabia - Big Band -Jedu s Ním už 3 kolo
Barney Farm - Vanila kush
White queen x medihuana - vlastní selekce
Ventilace ufo 365 m3 , ofuky dle potřeby, aktivní přítah
Zvlhčovačka ....
Osvětlení 400W GIB lampa i předřadník
Hnojiva -- na růst už jsem přestal hnojit , substráty jsou plné živin
hnojiva -- na květ-- GRO TEK -celá řada
B cuzz -- A , B - dvosložkové hnojivo pro hlínu , Bloombastic
Jsem zvědav na rozdíl GRO TEK x ATAMI -- atami je o dost levnější..
6 den 12/12
rostou jak z vody od přepnutí 15 cm , ztm všechny drží stejnou výšku doufám že je ta sativka moc nepřeroste..
Kloni vlastni výroby je tam 10 ks a 4 ze semen --z nich 3 maminy(2 slabší a jedna na kross -big band)