Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Marek4455 Jojo díky, sám se divím, na fotce ty palice vypadají hrozně velice a krásně a ve skutečnosti jsou jako nehet od palce, možná ani to ne.
Na FAQ jsem se už díval, taky jsem to podle toho zkoušel, ale jak se vybírá počet fotek které chci přiřadit, tak mi nic jiného než 1 nenabídne.
Aby jsi mohl přidat až 5 fotek k příspěvku, musel bys mít téma umístěné Indoor galeri. Požádej některého z MODú ať Ti to přesune.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Růst to roste ale palice se mi zdají poměrně malé, na kolikátý to tipujete týden? Nevím jak dloouho ještě hnojit, protože je to auto tak by se už pomalu mělo přestat aby se ty hnojiva z rostliny stihly ztratit.
Jelikož je to auto a banka píše že rostlina se sklízí 70 dní od zasazení semena do země.
27.1 jsem naklíčená semínka zasadil do země, asi týden než vyrašily na povrch. Rostlinka mi začala nakvétat někdy kolem 1-3.3. Jak tak počítám měly by být tak 14-19.4 zralé. Jde mi o to jak mám dlouho ještě hnojit, nevím jak to říct prostě neauto kvete deset týdnů a auto by měl kvést asi 6. Tak mám už přestat hnojit tak 14 dní před sklizením? Na tabulce biobizzu píší 10 týdnů květu a 1 týden prolejvání, ale to moje bluberry už bude prdět do hlíny po 10ti týdnech květu Hnojím biobizzem. Nechtěl bych to pokazit tím že to bude chutnat jako kapalina do ostřikovačů.