Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jdu postnout pár dalších fotek .. ať mě thread nespadne až do hlubky pekelný.
Vpodstatě nic se nového neděje, holky si dál docela vesele rostou, jen ty mrchy třásněnky to přežily .. takže sněma už nějak budu muset dorůst. Další postřik provádět nechci.
Zálévám obden 12 litry odstáté vody s 25ml biobloom, 10 ml bio grow a 10ml fishmixu. pH upraveno kyselinou fosforečnou.
Na pár listech jsou ale vidět známky přehnojení .. takže dávky asi trochu uberu (hlavně na fishmixu a biogrow)
Vzhledem k tomu že jsem vysadil automatickou závlahu, zalévám ručně.
Vyrobyl jsem si ktomu skvělý přípravek. Viz foto ...
Jedná se jen o násadu od koštěte a uřízlou petláhev.
Odpadá tak vytahování rostlin při každé zálevce, zmenším tak i možnost že polámu nějakou větévku.
Dál nevím co psát, jestli někoho něco zajímá .. klidně se ptejte.
Tak to muzes klidne dat tu 400Wku vyhodit.. Jedno sestikilo to bohate pokryje.. Kdyz bys tam hodil dalsi patro s dalsi lampou, tak muzes pekne jet perpetualne..
Hehe, taky jsem zvažoval že oprášim police a zajedu si pro další šniclíky.
Jenže to bych tam nesměl mít ty mrchy co mě vysávaj listy.
Nejspíš tam nechám dál i ty dvě výbojky, hezky mě tahle sestava drží teplotu, ikdyž větrám. Rozdíl ve spálené elektřině je za ten měsíc asi 8 stovek, to nějak přežiju.
Co přemejšlím dál, je spíš to jestli holky nerozhodit po ploše a nedojed to normálně. 2 stínídka bych někde určitě našel.