Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Gerlo. Nenechávať substrát vyschnúť až príliš? Ako si mi nesedia tie vstupné a výstupné hodnoty. Aj preto pH ani EC nemeriam, len by ma to zblbo. Viem, som možno pre to trulo, ale v hline to nie je nevyhnutné.
Inak podľa fotiek vyzerajú 100 % zdravo, aj keď skús spraviť svetlejšie fotky.
Ak sa dá, skús v noci držať tepolotu vyššie (ideál 20 °C), rastlinky a hlavne šišky budú kompaktnejšie.
A jestli můžu doporučit, vyšší dej ke stranám a menší doprostřed. Vypadá to totiž, že nebudou mít tendenci se táhnout za světlem a zbytečně ještě více zakrní - za předpokladu že vyšší ještě vyjedou a začnou stínit.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Původní příspěvek od Ono Ahoj Gerlo. Nenechávať substrát vyschnúť až príliš? Ako si mi nesedia tie vstupné a výstupné hodnoty. Aj preto pH ani EC nemeriam, len by ma to zblbo. Viem, som možno pre to trulo, ale v hline to nie je nevyhnutné.
Inak podľa fotiek vyzerajú 100 % zdravo, aj keď skús spraviť svetlejšie fotky.
Ak sa dá, skús v noci držať tepolotu vyššie (ideál 20 °C), rastlinky a hlavne šišky budú kompaktnejšie.
Substrát jsem nechával celkem dost vyschnout, teď už zalévám častěji a hodnoty se zlepšily..
Teplotu už nijak nezvýším :-(
Původní příspěvek od noha mám stejnou výšku boxu a kytky z řízku jsem přepínal 30-38cm.. nechávám je pojet na 100-110 řešení kolínkama a pohoda...
Já je přepnul když měly 30cm a teď - v 20. dnu květu mají pouze 45cm, ale to budě zřejmě tím, že se jedná o indiky, nebo se pletu a něco jsem zanedbal?
Zdravím všecky, kteří sledujou ;)
Mi osobně to přijde, že jsou nějaké zasekané, kromě Top44, ten jede normálně..
EC 0.8 - podotýkám, že dávám o 1/5 vyšší dávku než uvádí výrobce..
pH 6.2
Teploty 17 - 28°C
Vlhkost 25 - 35 %
Top44 jde za 3 týdny pod nůž a zatím se mi to vůbec nezdá :(
menší kytičky mají něco do sebe... máš všechny paldy prosvícené a nebudeš tam mít žádný shit paldy.. na výnosu to neni skoro žádny rozdíl kdybys měl ty kytky 100cm... měl bys s tím jenom víc práce to mi věř
takhle nemušíš nic odřezávat.. zakoupené řizky v flowery fields ? taky se tam někdy chystám na výlet :P
v 30.dnu květu by Ec mělo byt okolo 1,40 lépe porostou a pak snižovat.. zalezí jak který model určitě ale máš to hezké
Top44 má tak 3 týdny do kosy, proto bych se vás chtěl zeptat, jestli je lepší dát final solution a pak proplachovat čistou vodou anebo dát final až po proplachu??
V gs mi říkali, že přidáním finalu dáme impuls rostlině, že má týden do kosy.. Proto bych je potom nerad trápil 2 týdny na čisté vodě..
hele chlape, koukam ti na ten tvuj grow a mas to celkem pekne
s tim prepnutim to bylo OK, ale pripadaji mi nejake sekle, kdyby jsi vyfotil detail par stonku a "poskozenejch" listu, mozna bychom prisli nato proc (priste si je nech narust, pokud nezjistis duvod)
ale dle meho nazoru ti v noci padaj moc nizko teploty, nemelo by ti to jit pod 19C idealne tech 20-21 a pres den do 27C max 28C
k tomu top44, ze se to tak jmenuje, neznamena ze to opravdu kvete 44 dni a pokud to opravdu chces sklizet za 44dni, tak 44 dni kvetu, tzn. ze po prepnuti kytce trva cca 7-10 dni nez je opravdu v kvetu (stejne tak prvni dni rustu = koreneneni), takze si to nezapomen pricist
osobne ti radim, sklizej podle tveho pocitu, az se ti to bude libit, ne proto, ze to ma psane kvet za xx dni