Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600w autoflowering mix
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

to neim jak to vidí kolegové ale můj tip je že 300 tam bude !! tak to aspon přeju

Old Post 23-03-2012 v 07:29 AM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fanan
Stálý Člen

Karma uživatele fanan - 70% PěstitelskáKarma uživatele fanan - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ahoj z vlastní zkušenosti říkám 333.myslim že ten tvůj box by jich snes nejmíň 20 ale v 6,5l květináčích.teď zkouším 25 ve 120x120 a vypadá to dobře.

Old Post 23-03-2012 v 09:09 AM
fanan je offline   Profil uživatele fanan   Find more posts by fanan   Foto galerie člena fanan   Click here to Send fanan a Private Message   Add fanan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

269g

Old Post 23-03-2012 v 10:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FXMaster
Nový Člen

Karma uživatele FXMaster - 82% PěstitelskáKarma uživatele FXMaster - 82% Pěstitelská

Up Příspěvek č. 36

Zdravím všechny po delší pauze jsem se rozhodl že zveřejním výsledky,žádná sláva to rozhodně není ale uplné sklamání taky né. Celkový výnos po sušení cca 10 dní čistího materialu byl 240g. Svítil jsem celou dobu 20/4 a od vyklíčení semínek holky rostly 75 dní. Vynos by byl určitě lepší kdyby bylo např 5x4 kytky v 6,5 l květnicich. Nebo možná by stačily i 3,5l co myslíte.

Old Post 23-03-2012 v 21:57 PM
FXMaster je offline   Profil uživatele FXMaster   Find more posts by FXMaster   Foto galerie člena FXMaster   Click here to Send FXMaster a Private Message   Add FXMaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fanan
Stálý Člen

Karma uživatele fanan - 70% PěstitelskáKarma uživatele fanan - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

To jsem se teda hodně seknul.ta genetika je fakt dobrá.myslim že jsou ideální ty 6,5 l květináče na 17ti kytkách jsem udělal 420 g a to byli podmínky fakt mizerný.podle mýho autoflowery musíš vyhnat hned na začátku aby nahodily co nejvíc kořenů a mohli potom pořádně žrát.já nevim jak je máš vysoký ale ty moje mělikolem půl metru.do takovejch rozměrů bych se jich nebál dát klidně 25 i víc.

Old Post 24-03-2012 v 14:14 PM
fanan je offline   Profil uživatele fanan   Find more posts by fanan   Foto galerie člena fanan   Click here to Send fanan a Private Message   Add fanan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-04-2013 - 400W/SOIL [AutoFlower indoor] - 19 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás