Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz som dosiel nato, preco su take chciple..
Kvoli tomu, ze tam nemam cyrkulaciu vzduchu, kytky sa tam dusia a je tam aj dost velka vlhkost, a nasiaknute listy su tazke a padaju smerom dole...
dnes som bol v meste ale PC vetraciky boli tak 4E a vyssie ale videl som aj lacnejsie takze este pohladam...
nazorna ukazka, ako to vyzera bez cyrkulacie vzduchu.. dufam ze niekto, kto bude skusat box bez odtahu a bude kecat ako je odtah a ofuk na hov*o tak tu je priklad ako to dopadne..
Dakujem Yxolol.
Mame tu 4.1.2012 co pre rastlinky znamena dalsi pekny den plny prijmania zivin a pozreania sa na umele podlhovaste slniecko .
pripojim aj fotky na pokochanie sa, (nebudem si hadam tie pekne rastlinky nechavat len pre seba, ze? ).
Kytky zacaju uz pekne prerastat cez tu siet pre zajace ale zistil som ze to neni takejednoduche to preplietat hentakym predmetom, lebo som utrhol jednu vetvicku a zopar listov sa natrhlo, takze som to nechal tak, sak uvidim, ked budu vacsie.
moc ich nehnojim ale ukazuju sa na listoch take oranzove gulicky ale to bude asi tym nedostatkom niecoho, cize asi zahnojim .
teplotu ani nic nemeriam, zatial sa nevyskytol vazny problem aby som to zacal robit, cize nie...
a to by bolo asi z mojej strany vsetko.... teraz tie fotky.
no s indoorom budem musiet koncit, bo zijem este s rodicmi a otec sa boji ze pridu polisi a daju ho do basy.. toto kolo dojdem a potom idem uz iba out ale to s feminizovanych a nejaku good odrodu zozenem cez znamych ...
no hosi, 3 su urcite samci, neviem ako k tomu doslo, ze zacali kvitnut, ale 3 som uz dal zjest hlodavcom a 6 kytek je neurcenych. preplietol som ich cez to pletivo a za par dni prepinam do kvetovej fazy.
tak to jo a co by u tebe policajti delali ? to jako kvuli te skrince ? za to bys od nich nedostal ani pohlavek ... ti jdou po velkejch a ne po nekom kdo ma microskrinku s usporkama ........ jak myslis ale je to skoda ......a kdyz uz out tak s kvalitnimi semeny (popripade automaty) a to uz spis pokud to budes mit nekde u baraku tak spis to je vic napadne nez skrinka doma ale jo skoda no