Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mufin : Má to qíst asi 40 dní, já to pod tou 70W smažil 46 dnů. Palice jsou po usušení poměrně řídký, chce to wětší watáž. Ale jen tak ze srandy a za pokus to stálo. Až to bude dosušený úplně, napíšu, kolik g to mělo.
Celkově to jelo 2 měsíce, myslím, že pro 1 skromnýho člověka by to stačilo do příští úrody.
to Proper: jo, jsem trpaslíček
to Krychle: co se Ti nezdá?? A wo bráchu se newotírej!!! :-)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
mno kamo takhle bych te nepoznal, ale fakt peknoucky kerii....
- jinac sem si vsim(nevsim) , zes nestrihal listy? nebo je skubes rovnou cely?
- a este by me zajimalo kamo, jaks u boglu poznal, ze sklizet? pac je to takovej cukrmodel vid?
to Rude: jen větší listy jsem wotrhal asi 3 dny před sklizní , zas tak moc jich nebylo.
čas dožínek poznáš u všech modelů většinou tak, že začnou hnědnout pestíky. Od 1.hnědýho max týden do sklizně.
Má někdo jiný názor, nebo zkušenosti??
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
2psilos: aaaha, tak to jo., ja jenom ze at sem koukal i na domovsky stranky BOGseeds , tak bogglegum je neuveritelne svetlouckej, tak proto se ptam vuis...
- s tema listama sem prave v rozpacich, pac ja jich mam docela hafo, a nevim jaky si muzu dovolit sejmout a hlavne KDY, aby to nemelo velikej vliv na macatost palic..