Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jestli je to od rastyho závazný na 100 procent, tak ho berem taky...aspoň to bude míň prachů. každej už jenom cca 270. Berete?
jo, jestli mi nenajdete nějakej jinej obchod, objednám to až mi přujdou prachy ze Seedsdirectu...CUS
Přihlásil se ještě jeden. To je:
MIRIS
THCcwock
Shikanze
Mittic
frcila
Frank Krank
+Stejsi
Každej už jen 270Kč
Jestli někdo chybí nebo přebejvá, dejte vědět...
Tak je nás osm:
MIRIS
THCcwock
Shikanze
Mittic
frcila
Frank Krank
+Stejsi
+Rastafuk.Už na to serem. To stačí, nokho neberem...
Teď to vychází na 240Kč. Tečka. konečná...
Jestli někdo už poslal víc prachů tak se omlouvám za zmatek a zbytek mu pošlu zpátky...Nebo jestli se nějakej zkurvysyn rozmyslí, tak je to v prdeli...ale asi bych těch pár Kč doplatil ze svýho...
Ještě něco - koukal sem se na tu objednávku a nechápu jestli mi to přijde doporučeně nebo jestli jim to mám poslat v obálce. Totiž když si to vytisknu, tak jim to musim poslat a když to dám potvrdit přímo na stránkách (což sem ještě neudělal) tak to vypadá jako že to přide a zaplatim na místě. Tak fakt netušim...
Taky je tam (na tom papíře)napsaný nějaký Freebie Request - co to? Ve slovníku Freebie znamená volňásek hovor...
freebie - většinou nějaký semínka, který ti přihodí za dáčo k objednávce, takže se ještě koukni, jestli dávají na výběr - nirvana jeden čas posílal skunk nummer 1 skoro ke všemu
Na seedsdiect davaju Skunk #1 a Durban Poison x Skunk #1.
Konecna suma je 240 Kc,ale osobne si myslim je lepsie posielat ti eura
aby si to nemusel zbytocne zamienat a nemal s tym starosti.
Mali by sme sa dohodnut ci urobis klony alebo sa tie semena rozoslu,
pretoze pri pocte 8 ludi uz bude treba dost klonov.
Aku mas matkaren ?
Ty eura sou dobrej nápad.
Možná to borci nechám na někom z vás, protože sem měl původně v plánu to dát ven. jestli to bude do začátku června, tak je to v poho. Jestli ne, tak se domluvíme, kdo to dá pod lampu...osobně bych pak chtěl jenom semínka na příští rok a ochutnávku...
kdyby se to stihlo, tak zatim chtěl jenom jeden(už nevim kdo) semínka. Takže bysme se o to postarali napůl a rozeslali řízky...
Ty semínka-prémie bych klidně někomu poslal, ty mě nezajímaj...
Chcete Skunk #1 nebo Durban Poison x Skunk #1???
Zdárek lidičky tenhle model mě překvapil.. Už jenom proto , že bych to mohl mít na balkoně a nikdo žádný keci.. Každopádně bral bych třeba i nějakej ten řízek.. ZATIAL... :-)
Jo aby bylo jasno - ty bonusový semínka pošlu lidem z "party" ty budu upřednostńovat. Až teprve nokdo z nich nebude chtít, můžem se domluvit s někym jiným...