Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ola, jen k tomu využití stínidla a těch úsporek. Co kdyby si je hodil do řady, pěkně vertikal, tak že z vrchu rozpářeš stínidlo, utáhneš tam objímky a hned využiješ celej setup daleko líp.
Takle jde vidět to hluchý místo za úsporkama a myslím, že takovej nedostatek se ti projeví dost.
no, to ma svoje nedostatky, zistil som ze mam aj hodne ohnute to tienidlo, takze na dalsie kolko to spravim inak, totizto teraz to uz je nemyslitelne menit to..
zacal som robit dalsiu skrinku a budem tam pestovat BONSAI
tie SQ mi neklicia este ale stale dufam... teraz dam fotky tych mojich faganov..
do okna ide jedna rastlinka este lebo mi naklicili viacej ako som planoval.. tod vse, pridavam fotky
no a nemyslite ze mi to rastie nejkao pomaly?? lebo som cital teraz jednen dred a tam mal taku rastlinku ako ja teraz a za 2 dni na nepoznanie.. asi zmeram ph
Původní příspěvek od Namy91 no a nemyslite ze mi to rastie nejkao pomaly?? lebo som cital teraz jednen dred a tam mal taku rastlinku ako ja teraz a za 2 dni na nepoznanie.. asi zmeram ph
Tak máš to 10 dní na růstu ze semen pod 18w úsporkama, tak nemůžeš čekat zázraky