Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mysak ... cus mam dotaz :zda se mi ze u protilehle steny boxu jsou kytky vice osypane a maji i vetsi palice(?)
bude to teda tim ze tam bopada vice svetla?
u stejneho modelu? třeba některý modely kvetou víc..
každopádně jestli mužeš, tak je proházej, tím nic nezkazíš
...ohybal jsem dratama ty nejdou videt..
velke listy svazovat -ohybat aby nestinily...a naopak přihybat vetve vice k svetlu,je to schovane pod listama-jak to bude u konce bez listu tak to pujde videt nafotim ono to prihnes skoro o 90° a za par hodin to je v puvodnim stavu
dlouhe vetve..ktere myslis ,ktera fotka ?...pac kdyz jsem zastrihaval tak jsem spatne saztrihl /a nezastrihl vubec ,proto jsou i tak vytahle(2)-takze modely radsi zastrihnout
zdravim ta mas to moc pekne kvetinky.. chcem sa ta spytat mam objednanu WILMU 20 (drip system na dvacat kvetinacov) a chcem to dat po 600W do 120X120X200 .nebude tam velka dzungla v tej skyrini?