Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moje první skříň - 2x 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

to sem uvedl jen jako jednoduchý systém, kde nic necirkuluje a nemusíš skoro upravovat pH, jen při namíchání ž. r.
mimochodem já mát teď taky drip v kokosu a taky nemám žádný odpad a neproplachuju
jen používám Ata-clean proti usazování solí, jak v dripu, tak v médiu..

Old Post 01-09-2011 v 09:47 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

díky všem za ochotu a rady... eště to bude chtít hafo předělat... to je mi jasný a s tím počítám... až bude víc času,kdyžtak poodpovídám žhavým komentantům :-D... peace musím pádit

Old Post 01-09-2011 v 12:02 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od NORM
SunPulse nemusíš mít výhradně na dig. předřadníku, bude svítit i na magnetickém..

http://www.sunpulselamps.com/Certified_Ballasts.html , nevidim tam zadnej magnetickej balast , ty jo ???

Old Post 01-09-2011 v 14:11 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

tvoje milované FAQ
Q: Can I use my SunPulse lamp on traditional magnetic ballasts?

A: You CAN use your Sun Pulse lamp on Sun Pulse certified electronic ballasts, or on an HPS core and coil ballast as a retro lamp. You could also operate the lamps on PSMH ballasts. You CANNOT use Sun Pulse Lamps on traditional “probe-start” metal halide ballasts.

Old Post 01-09-2011 v 14:21 PM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 37

...No jasně , tak at si koupi ty nejlepši lampy a pak je nacpe do magnetickyho předřadníku , tvoje rady nad zlato ...dáme do trabanta motor z F1 , to bude jízda . Tvoje rady radši nebrat .....

Old Post 01-09-2011 v 14:30 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 38

citace:
Tak mě někde ukaž metrovou kytku, která má až úplně dole něco stříhání hodného, ani v těch osmdesáti centimetrech to nestojí za nic..

Chceš pěknou kytku ?? No tak se podivej a řekni mi , má něco ke stříháni dole ???

Old Post 01-09-2011 v 14:33 PM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 39

...ne nemá že jo to jsou jen palice ohlý dolů , no jasně a co tohle ?? Tady neni ke střihani nic , ...

Old Post 01-09-2011 v 14:35 PM
NORM
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Kde mu radím aby dával SunPulse lampy na mag. př.? Jen sem uvedl, že je to možné.. Já sám jedu sunpuse na Hacienda př.
Jo a SoQuick používá 1000W lampy.. My se bavíme o 600W lampách, takže???

Old Post 01-09-2011 v 15:01 PM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 41

Je taky mozny narvat 250w lampu do 1000w předřadniku , je nebo není ??

Old Post 01-09-2011 v 15:10 PM
NORM
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

jen uvádím co píše přímo výrobce.. Nějak nechápu o co ti jde? to záměrně ze sebe dělaš blba? nebo co v tom je?

Old Post 01-09-2011 v 15:33 PM
jasnejbambus
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

ale pánovéé...) vklídečku,.. dyť nejde o život :-D

nebudu si kupovat žádný nejlepší lampy...abych za jednu se vším všudy dal 15000 i víc... stačí obyč 600w + kvalitní stínidla s headshildrem... zas nemám zájem utápět desetitisíce... i když..... :-D

Old Post 02-09-2011 v 10:14 AM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

citace:
né, píšeš že budeš mít kytky vyskoé 150cm a to je ůplně zbytečné, kdyř efektivní dosah šestistovky je kolem 80cm.. Proto říkám, když chceš mít kytí stopade vysoké, tak aby z nich bylo něco pořádné tak bys musel dát jedině lampu vertikálně a kytky kolem ní a při takové výšce už musíš dát dvě lampy nad sebe..

jó jakože dávám ti za pravdu... ale myslel jsem to třeba tak,..že bych chtěl vypěstit kytku s pevným tlustým stonkem aby se cítila dobře... prvních 30-40 čísel kytky mě stejně moc nezajímá.. takže když si to tak vemeš..dosah 600w je 100cm,.takže tak či onak ta kytka bude mit kolem 150cm,..takže není třeba vertikálu,..ale směřovat palice ke světlu a do stran kvůli prosvícení celé kytky na těch 100cm... takže oba máme pravdu nebo né ?)

Old Post 02-09-2011 v 10:17 AM
jasnejbambus
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od Hlava

...chjo , no četl sem to budeš se divit , nekritizuju tebe ale jalový nápady , jako Sádrokartón vylepenej Mylarem nebo jinou fólií. případně postarší, ztlouklá, nevlhnoucí dřevotříska.. ...už jsi nekdy do mistnosti ze sadrokartounu/dřevotřisky pustil vlhkost ?? Chceš pěstovat mykózu nebo marihuanu ?? Proto HB a s tim kompletní setup kterej k tomu pasuje , na 10tvejch otazek jedna jednoduchá odpověd , ano growshop , kde jinde to chceš všechno koupit ?? Snad ne v obi , nebo nekde v tescu , chtel sem ti poradit , protože stejne to u HB skonči až ti z boxu z překližky/sadroše polezou houby , no přeji hodně štestí , doufam že nam to tady všem ukážeš , čau Hlava

jasně že nákupy v growshopu,...tak jsem to nemyslel dával jsem jen najevo, že přístup lidí v growshopu se nedá srovnávat s přístupem hodně lidí tady...oni to maj prostě jako práci,..vy spíš jako koniček ke chlubeníí mi příjde ) ale zas abych neupřel všem,.. jsou tu i velmi ochotní lidé...thank2them...

a btw... jako elektrikářovi,.co se pohybuje na stavbách,.. mi todle nemůžeš upírat...viděl jsem hodně koupelen se sádrošem ve vnitř sprcháče a taky jim to nehnilo...takže o to bych strach neměl, že mi tam budou růst houby. ale díky za poznatek.... radši sestavím skříň za 5000,- než si kupovat ten grow box,.kterej ani nemá prostory mě šitý na míru...)

Old Post 02-09-2011 v 10:23 AM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od jasnejbambus

néé na co prosímtě...? max odběr 1500w na noční proud a částečně ráno plnej.... to hodí max 1800kč/měsíc

Vyvedu tě z omylu, noční proud už neexistuje, je to rozděleno na vysoký a nízký tarif a to kdy u Vás přepínají HDO zjistíš zde http://www.cezdistribuce.cz/cs/tech...ke-stazeni.html

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 02-09-2011 v 11:34 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od bezdechu

Vyvedu tě z omylu, noční proud už neexistuje, je to rozděleno na vysoký a nízký tarif a to kdy u Vás přepínají HDO zjistíš zde http://www.cezdistribuce.cz/cs/tech...ke-stazeni.html

promiň nizký a vysoký tarif....a co,.. já vím že to spouštěj jak se jim zachce,podle jejich rozvrhu... taky že bych učil kytky přes noc..nejlepší.. taky je hlavní spíš jakou máš smlouvu s e-onem,. tam je i sazba..takže neboj, že bych si neověřil, či pozměnil tarif u e-onu.. kór jako novýbydlící.. ale díky, že si to lajkům vyjasnil :-D

Old Post 02-09-2011 v 11:47 AM
jasnejbambus
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

citace:
Původní příspěvek od bezdechu

a taky né všude HDO mají.... jak říkám, kontaktovat dodavatele, nebo si to ověřit... ale i tak ta spotřeba není tak hrozná.. my taky dáváme 1500 za elektřinu..a to nemáme ani bojler, přímotopy,. nebo nějakou 3 fázovou indučku troubu,. sice telka jede každej den přes noc,.. někdy i pc,..ale to je úplně houby,...co dnes lidi můžou mít v bytě za odběry,... už z toho důvodu e-on nekontroluje vysoky spotřeby. kór když platíš. a 2500 za elektřinu je i v 1+1 průměr.. jen párkrát můžou přijít,. ale to většina lidí ani nepostřehne,.,. kvůli černýmu odběru zapsat stavy... čeknout to a jdou do prdele. jinak s elektřinou seš v cajku,.. leda že bys byl jasnej od někoho na bonz,...

Old Post 02-09-2011 v 11:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-03-2012 - Můj první pěst pod 250W - 26 odpovědí
22-04-2008 - Moje první 400w - 01 - 6 odpovědí
01-07-2007 - Moje první skřín - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás