Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od noha chce to větší watáž taky zkouším na 250tce co se dá a pořád 150g:/ vyřešil jsem to 400W, zas takový nárust korun za watt neni tak hrozný..
no uz se na tech 400W steluju, ale mam celkem vitr z elektriky, taky neni zadny prostor, asi budu muset udelat nejaky mini kumbalek ze sadrose...
tak dneska jsme to povazili, dohromady zaokrouhleno nejakych 180g, maly tvrdy jenda mel 18, ostatni jacci 146 a moby hash 16... smradu jak cip, celkem se to povedlo, ale mohlo byt vic ze
dalsi kolo jeste s plagronem a jackama hererama od sensi, pristi kolo asi vyzkousim canna hnoje, slysel jsem samou chvalu, uvidime...
a myslím is, že s nějakou vysokovýnosovou genetikou bys dosáhl určitě ještě víc, nezapomeňte, že ten výnos na tom fakt závisí - samozřejmě při dodržení ostatních věcí, co se týče pěstování.
čumim na toho JH jaký udělal šišky pod tak malou lampou, u mě to byla kdysi výnosová katostrofa. Kvalita slušná, ale rozhodně mě nijak neoslovil, u tebe to vypadá moc dobře. Do budoucna už jsem na něj nesáhnul, navíc kvetl kurevsky dlouho. Fandím.
Původní příspěvek od Claune čumim na toho JH jaký udělal šišky pod tak malou lampou, u mě to byla kdysi výnosová katostrofa. Kvalita slušná, ale rozhodně mě nijak neoslovil, u tebe to vypadá moc dobře. Do budoucna už jsem na něj nesáhnul, navíc kvetl kurevsky dlouho. Fandím.
čau Klaune.Ted tady koluje toto pheno,má ho myslim,že Krasus
Zdarec..zaujal me tady ten tvuj serialek vicedilnej..takze jsi dosel k nazoru, ze ty špatný zežloutlý a seschlý listy z prvnich kol melo na svedomi neproplachovani a nepridavani enzymu?? permanentne zasolena puda?
Původní příspěvek od Mr.Greenhead Zdarec..zaujal me tady ten tvuj serialek vicedilnej..takze jsi dosel k nazoru, ze ty špatný zežloutlý a seschlý listy z prvnich kol melo na svedomi neproplachovani a nepridavani enzymu?? permanentne zasolena puda?
Zdar, jop, rekl bych ze jo, je to moje prokleti V aktualnim kole to zacina zas...