Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak základní rozdíl je v orientaci výbojky a u vertikálu moc stínítko nevyužiješ, určitě to nevěš za přívodní kabel, ale uchyť řetízek za objímku. pc větráky jsou levný a oproti 220v verzím v podobné cenové hladině jsou mnohem tišší a dají se snadno regulovat. Na druhou stranu nemají takový výkon. umístění větráku vol dle prostorových možností, snaž se mít aluflex (roura) co nejkratší. 125 mm je standard, ale dělá se i 250, redukce - to je pro větráky s menším výstupem
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Zkusím svoji situaci popsat co nejpřesněji. Pořídila jsem si rostlinky na okno. Rostou alespoň podle mě hezky. Léto nic moc a tak jsem jim chtěla pořídit lepší podmínky. Skříň je umístěná v absolutně neizolovaném prostoru. A teď to nejdůležitější. Nemám žádnou možnost dojít si kamkoliv, třeba do baumaxu, i ty cigarety jsou pro mě problém. Mám nářadí a jsem celkem zručná. V zahradnickém bazaru jsem nic nenašla. Takže spíš bude dřív 12/12 na okně, než získám možnost někam se vypravit. Proto jsem se ptala na eshopy, zatím jsem na ně odkázaná. Chybějící dílek , kousek drátu, řetízek apod. znamená, že to nezapojím. Je to nepředstavitelná situace.
Původní příspěvek od white_apple viděl jsem tam komplet 150w do litra nebo skoronový 70w za 500 a pár dalších věcí. kolik t ije že se nedostaneš do baumaxu, a ani cíga ti neprodaj? :P
Jsou i jiná omezení.... konopí je lék, nezapomínej na to.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná