Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj, tak myslím, že je lepší je nechat v nějakejch kelímkách, kterými můžou prorůstat kořeny a můžeš je vložit i stěma kalíškama do květináčů. Každopádně bych doporučil nechat teda naklíčit už v substrátu kterej budeš mít ve finálních květináčích, tím zamezíš šoku z přesazení.
A pokud si jel Syrupy na balkóně v květináčích, tak proč si tam nejel i zbytek? Mohl si tak kontrolovat růst a nepřišel bys snad o žádnou krasavici...
Aspoň budu příště vědět.. Lepší než pěstovat přímo v poli, jsem je měl dát do nějakých větších květináčů, předpěstit doma a rostlinky postavit tam..příště to tak udělám..
Na balkóně jsem to jen zkoušel, slunce mi tam svítí asi 4 -5 hodin denně, takže ne zrovna moc a úroda z tech 2 Syrupů taky bude malá..
stačilo je trochu rozjet v kelímkách .... jen první patro ... pak s něma do země... nemůžeš nic pokazit .... Já ti to psal, že to můžeš takhle udělat .... jenže někdo byl chytřéjší a profesionálnější a má toho hodně nastudovanýho o AF asi víš o kom píšu tak good luck pro příště
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Špatné počasí, brouci a slimáci práci docela kazí..
Jeden ze Syrupů se jakoby stáhnul zpět do sebe, doufám že to přežije, druhý vypadá relativně dobře..
Polar Light je z nich zatím největší a taky vypadá v pohodě..
Mám nutkání rostlinky přesadit do květináčů, dát tam lepší zeminu a bud je tam nechat, nebo si je hodit na balkon, kde bych je měl pod dohledem a outdoor na políčku bych do příštího roku trochu líp promyslel..