Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechcu prudit , ale ted jsem před týdnem dával kořenit řez Critical + a bez problemu dokonce i min rok jsem kořenil a to i bez světel .........
taky to de ale čim víc světla tim líp určitě to neházet někam na skřín kde neni světlo vubec :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 nechcu prudit , ale ted jsem před týdnem dával kořenit řez Critical + a bez problemu dokonce i min rok jsem kořenil a to i bez světel .........
taky to de ale čim víc světla tim líp určitě to neházet někam na skřín kde neni světlo vubec :-)
Jasne že to zakoření i za oknem, ale ted už na to proste není vhodne doba. V tomhle přírodu neojebeš a musíš přisvicovat.
Klonování jsem spojil s testem kořenových stimulátorů a to :
Stimulax I prášek
Stimulax III gel
GEL 4 PLUGS
Plagron Roots
Voda destilka - PH kolem 6,0
Nejrychleji prorostly kořínky skrz RW kostku:
Plagron Roots - po 9 dnech
GEL 4 PLUGS - 10 dní
Stimulax gel - 12 dní
Stimulax I - 14 dní
U plagronu nedochází vůbec ke zduření stonku,kolem 7-8 dne prostě vyjedou kořínky a je to..
GEL 4 PLUGS - jen jemné naběhnutí stonku a nejlepší stav stonku,i po týdnu krásně zelený,žádný pokus o hnilobu
Stimulax gel - kolem 5 dne masivní zduření a zbělání stonku,kořínky později
Stimulax I - nutno velmi přesně vychytat množství prášku na stonku,když se to přežene,stonek se spálí a shnije.. I já to trochu přepísk a tak stonky pár dní bojovaly mezi hnilobou a kořeněním,nakonec zakořenily,ale dost pozdě,což přičítám své chybě,příliš mnoho prášku..