Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady to je, s filtrem sem nic nedelal, jen silikonem vyplnil nerovnosti a nechal zaschnout, aby se to neprilepilo, pak prisrouboval a hotovo.. Teplota ve skrini vzrostla na 30stupnu (uplne nahore u skla, u kytek je asi 26). Vlhkost vzrostla az na 80% (dusledek upravy dveri). Celkove venku zatim nic necitim, jeste je treba pockat na kvet.
ahoj prosim te, mam ve skrini vetrani a veci na osvetleni mi lezi vedle me. mam 400W SHC tlumivku, sodikovky 75W a 2x 115W z venkovniho osvetleni. k tomu este potrebuju asi naky trafo ne, nebo ne. jo a dal nevim kolika Faradovej rozbehovej kondik tam mam dat. mam asi 8mF aleto je asi malo. pls help, nebo mi porad, kde to zjistim... naky zapojeni. atd.... michal
to vepper, zkus hledani a nebo primo tady najdes spoustu informaci http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=854
jinak trafo urcite nepotrebujes, urcite starter a nevim jak to zapojit, kdyz tam mas takovejch vybojek.. Ale jinak hodne stesti..
Ahojky, mám taky lednici (70W + 23W COLDWHITE) v ní řízky Nebula již asi 30 den na růstu, ale jen se moc větví a nerostou do výšky, jsou z z nich takové keříčky. Je to normální ?
Zatial
To VHK: Hele me to ze zacatku rostlo take pomalinku, pak sem zacal hlidat PH a zacaly trhat rekordy... Zkontroluj si vzdalenost od svetla, pri te 70, by si mel mit 20-30 cm od vrcholku k lampe.. Zvedni vlhkost az k 80%, v lednici to neni vubec problem... Jinak nevim, mas malo informaci... Cau a hodne stesti...