Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řezy z příspěvku výše jsou již nějaký pátek v substrátu nyní pod 400W MH a rostou do výše a ani se moc nevětví. Zaštípnuté kusy budou asi zajímavější a hlavně nižší. Sativa se zde projevila naplno. Ani jedno pheno se nemá moc do větvení, inu co bych chtěl od 50% haze.
Matkárna se dočkala diamantového upgrade a nahoře v growroomu jsou nový řezy (7 dní starý), kromě Super Silver Haze je tam ještě Shining Silver Haze od kámoše na zkoušku co to udělá pod HID.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Před 9 dny jsem odebral další řezy a dnes prošly kontrolou a focením. Je to již třetí odebraný vzorek na test kořenění. Odebral jsem 4 řezy z každé rostliny pokud možno z horních pater. Již při druhém testu mi jako první a kvalitně zakořenilo pheno 04. Ostatně při prvním také nezaostal a momentální výsledek vidíte na snímcích. Někde je kořínek jen bílou tečkou na tmavém pozadí Root-Riot, které jsem pro změnu položil vzúru nohama pro lepší stabilitu.
Tyhle tři squardy řezú pújdou na test kvetení. Předchozí druhá skupina skončila venku zasazená v zemi a ta první je na zkušebním rústu pod 400W viz předchozí příspěvek.
Jo a ta čtvrtá squadra zcela vpravo jsou šnicle s již výše zmíněné Fem Shining Silver Haze od RQS.
citace:
Z předchozí řady řízkú jsem vybral od každého phena 3 nej. a zasadil do 3,6l květníkú, cca po týdnu rústu pod MH 400W přepnu na květ. Vúbec netuším o kolik to vyletí nahoru po přepnutí, tak radši přepnu brzo.
citace:
Původní příspěvek od bezdechu Už je to 6 dní na květu zatím pod MH. Bohužel dočasně nejsem schopen fotit.
Souběžně schovávám outdoor předchozí řezy z příspěvku č. 34 v režimu 10/14. Později tento příspěvek smažu
Preflowers byly už na řezech. Po sedmi dnech se vršky začaly formovat na nákvět. a nynější situace na snímcích. Vždy jdou tři rostliny z pod lampy a dvě z venku. Květníky 3,6l a 2l.
Tohle je pheno 04
citace:
proc mas vzdycky tri tak skurvene prerostle, ze ti na tom pod 4kilem muze narust trocha sena? me se todle povedlo s anunnaki ale fakt jsem to nechtel...... mostly sativa
jinac podle tech v pravo mas i s ceho vybirat pac jsou to i pekne kousky, potom co zazily jeste jak budou zhulovat a chutit to je ma nejoblibenejsi cast
Ty nižší outkytí na pravé starně jsou ve 2l květináči a to bude nejspíš ten hlavní dúvod pro jejich výšku.
Ještě doplním fotky z outu, kde mám ve volné hlíně od každého phena jeden kus kvúli testu reakce na supercrooping a těch ostatních outvěciček. No a jeden kus od phena 0F z příspěvku č. 33 co roste volně a bez omezení.
citace: